Piatra la rinichi
-
1 Oct 2006, 17:020 0Acum trei ani mi-a fost descoperita o piatra la rinichi, pe care nu am putut-o trata, pentru ca a trebuit sa fac o alta operatie si mi s-a zis ca timp de un an sa nu ma ating de ea.
Apoi am facut TBC, deci iar a trebuit sa aman.
Maine insa merg la medic, dar ma gandesc ca se poate sa se fi agravat situatia, nu? La ce ar trebui sa ma astept? -
1 Oct 2006, 17:16Vezi daca nu e foarte mare o poti elimina.Eu am avut una de 7mm, am eliminat-o cu tratament: Urinex 3/zi , papaverina si scobutil si 2 l de ceai de coada calului.Intr-o saptamana am eliminat-o.
-
2 Oct 2006, 07:00prea multe probleme de sanatate ai avut.ai grija de tine.cati ani ai si de unde esti?
-
2 Oct 2006, 22:12nu m-a durut am urmarit-o, cateva zile urinam intr-un borcan si ma uitam , am prins-o intr-un tifon.
-
2 Oct 2006, 22:57Ei, am avut, dar au fost vindecabile 100%. Operatia a fost la suprarenale, am avut o boala rara, dar am depistat-o repede si m-am operat repede (au fost 2 luni de la primul semn pana la operatie). TBC-ul a fost atipic, cu rezultate negative la sputa si la culturi.
Am 29 de ani si sunt din Bucuresti.
Am fost azi la consult. Piatra mea are 8 mm. O sa mi-o sparga la litotrifor. Sper sa scap repede.