masturbare cu dusul

•  
    • 101 mesaje
    1 Oct 2006, 15:02
    0 0
    nu stiu daca se incadreaza in acest topic dar...SUNT DE-A DREPTUL SOCATA
    am o colega de camera foarte de treaba dar cel mai mult ma enerveaza ca sta prea mult seara in baie si eu nu mai apus apa calda la boiler...pana aseara cand m-am enervat asa de tare ca am intrat peste ea si eram chitita sa-i rup gatul (oarecum):Aveam intalnire cu sotul meu si trebuia sa fac dus
    anyway...am intrat si.....statea jos...lipita de perete si cu DUSUL intre picioare.......
    am ramas fara cuvinte...... adica....acuma chiar ma gandesc...oare face chestia asta ori de cate ori sta seara in baie 1-2 ore....nu-i dauneaza?
    oricum am iesit repede si....cand a iesit si ea m-a privint cu foarte "ura asa nu stiu cum sa va spun
    .....mi-a spus ca prietenul ei nu o satisface sexual,asa cum ar vrea ea(si drept sa va spun are un prieten de milioane adica arata super tipul si se vede ca o iubeste foarte mult)
    in fine,i-am zis ca nu stiu cat este de sanatos ..in primul rand apa este murdara, in al doilea rand ce fel de relatie are cu el daca nu o satisface sexual..etc..nici nu stiam ce sa-i mai zic.Dar nu parea jenata ci mai mult suparata ca am intrerupt-o!!!!!
    Mi-am cerut scuze binenteles si nu prea mai vorbeste cu mine. Nu stiu ce sa fac. Cum sa-i explic.Ce sa-i explic?Oare este sanatos ceea ce face ea?Este sanataos pentru ea?Este sanatos pentru viata ei sexuala?
  •  
    • 430 mesaje
    2 Oct 2006, 09:29
    0 0
    Hm....din moment ce a recurs la asta se pare ca nu este satisfacuta si fata face si ea ce poate...nu stiu ce sa spun dar nu e de judecat asa ceva, daca se ducea cu unul si cu altul sa-si satisfaca nevoile atunci era problema nu? dar asa....si apoi daca prietenul ei arata bine nu inseamna ca e bun la pat....fiecare cu ale lui...eu cred ca in primul rand nu trebuia sa intri peste ea la baie, chiar daca nu aveai rabdare. Asta trebuia sa discuti cu ea, sa-i explici sa nu mai stea atata timp ca ai si tu nevoile tale... si daca ii afecteaza sanatatea? Se pare ca nu din moment ce ei ii place si o face sa se simta bine...inca ceva...daca te-ar fi prins colega de camera intr-un moment "intim" ca sa zic asa ti-ar fi placut sa posteze asta pe un forum, sa discute altii despre viata ta???
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Oct 2006, 10:35
    0 0
    haide, ma, ce atata sclifoseala? se masturba fata, ei si ce daca? e mai sanatos asa, decat sa stea frustrata.

te sfatuiesc sa nu mai cauti nod in papura acestei chestiuni si sa dezgheti atmosfera, vorbind firesc cu colega ta de camera si fara sa mai pomenesti de intamplarea asta. ce-are a face relatia voastra cu faptul ca ea e nevoita sa se masturbeze (treaba ei cum si unde)??? plus de asta, n-ai niciun drept sa faci comentarii asupra modului cum gaseste ea de cuviinta sa isi ofere satisfactii sexuale.
    personal, o consider norocoasa pe colega ta ca poate folosi dusul in scopul asta - am incercat si eu, dar nu a mers

oricum, frumos si civilizat ar fi sa bati la usa si sa rogi persoana care ocupa baia sa iasa mai repejor - nu sa dai navala, incalcandu-i intimitatea.

DAR

explica-mi si mie: cum naiba de locuiesti cu o alta femeie, cu toate ca esti casatorita?!?!
  •  
    • 169 mesaje
    2 Oct 2006, 13:39
    0 0
    VAIIIIII....super Dona!!!!
  •  
    • 240 mesaje
    2 Oct 2006, 15:36
    0 0
    BDW: mi-a spus cineva care stie ceva medicina, ca o femeie daca are prea multe orgasme una dupa alta ajunge intr-o stare de epuizare, ca poate lesina si ca el chiar stie o femeie obsedata care facea ea ce facea dar a ajuns de mai multe ori sa cheme ambulanta si era aproape inconstienta deja. Credeti ca e adevarat?
  •  
    • 2048 mesaje
    2 Oct 2006, 18:26
    0 0
    Da, crazypeach, e adevarat, eu am avut una care aproape ca lesina de fiecare data la orgasm.. si nu neaparat pt ca era in al noulea cer!!
    Problema ei era una de natura sangvina, respectiv, avea o lipsa puternica de calciu.. si din cauza asta ajungea de multe ori sa ma opresc dupa 15-20 de minute fara sa ajung la orgasm pt ca se excita atit de tare incit aproape ca lesina, o durea capul teribil, dar ii si placea la nebunie.. si ajungea uneori sa tremure si sa faca tare urit.. si trebuia sa ma opresc pt ca altfel o duceam la spital in coma.. si pina la urma am rupt relatia pt ca devenise foarte frustrant pt mine, iar pt ea era cu atit mai periculos.. a facut tratamente medicale, nu stiu daca face dragoste la fel si ce simptome are.. insa stiu ca este un mare risc cind un barbat care rezista mult face dragoste cu o tipa cu deficiente minerale grave.. si mai ales cu lipsa acuta de calciu.. insa ea avea si caderi bruste de calciu.. incit uneori aproape ca era ca paralizata, i se inclestau dintii, miinile.. ceva ce nu as dori la nimeni..
  •  
    • 101 mesaje
    2 Oct 2006, 19:27
    0 0
    pentru donna imobile....
    stau cu o colega de camera pentru ca sunt la facultate si fac aceasta scoala in alt oras de unde sunt si in timpul saptamanii stau la camin (ca cu naveta e cam rau si scump)
    si ma intalnesc si cu sotul in fiecare weekend...suntem casatoriti de 2 ani de zile...si avem o casnicie foarte frumoasa in ciuda distantei acesteia din timpul saptamanii...dar mai am un an jumate si gata....asta ca sa-ti satisfaci curiozitatea
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Oct 2006, 19:59
    0 0
    ahaaaa...

dar eu tot nu inteleg o chestie... si anume: in ce fel de camin studentesc stati voi, de aveti camera cu baie si boiler???
  •  
    • 101 mesaje
    2 Oct 2006, 20:20
    0 0
    pai scuza-ma....la noi in acest oras nu exista apa calda deloc...doar apa rece....si normal au fost nevoiti...dar care e treaba?
  •  
    • 240 mesaje
    2 Oct 2006, 21:43
    0 0
    ok, bisister, m-am mai luminat si eu un pic. Nu credeam ca poate fi PREA bine, dar se pare ca da.