RETETE ANTIIMBATRANIRE STITI VREUNA
-
0 0Aveti cumva de retete anti imbatranire. Am gasit ceva pe un site interesant zic eu http://www.morti.ro/, dar foarte vag. Era vorba de un decalog care continea pe langa alimentatie si un program sexual bine stabilit.
Ma intereseaza si alte ,, retete" mai ortodoxe. -
In procesul de imbatrinire sint mai multi factori implicati: Mostenirea genetica si stilul de viata sint cei mai importanti. Cu mostenirea nu avem ce face, stilul de viata poate fi corectat. La stilul de viata intra alimentatie cu precadere ( toate bolile clinice au radacina in alimentatie) . Ptr ten , fumatul si expunerea la soare sint cele mai nocive si pe linga pb de sanatate, imbatrinesc tenul.
-
Retete antiimbatranire pentru Mirabelaa si nu numai.
Pe primul loc MOSTENIRE GENETICA. Daca o ai este foarte usor sa arati bine cu mai putin efort.
Daca nu, zilnic gimnastica aerobica, nu numai pentru tonifierea musculaturii (nu trebuie sa va iese limba de-un cot ci trebuie totul executat corect) ci si pentru sistemul nervos. Cand iesi de la gimnastica te simti mai puternica, mai frumoasa si mai tanara, intr-un cuvant, cu chef de viata. Zilnic eu beau 2-3 litri de apa sau ceai (asa am grija si de rinichi). Nu apa carbogazoasa. Dimineata mananc cereale integrale cu lapte sau iaurt si fructe. Mananc putina carne de pui, peste in schimb mananc foarte multe fructe. Nu beau alcool decat de Pasti si Craciun si atunci putin.Legumele si carnea le mananc usor fierte. Pana acum ati zice ca ma cred perfecta. Sigur ca nu sunt, ca fac si ceva interzis. Fumez si beau cafea multa. Deci: nu fumati si nu beti decat o cescuta micuta de cafea. Nu fac sex de multi ani si cu toate astea, eu arat foarte bine dupa cum spun cei din jurul meu. Cei care nu ma cunosc,imi dau cu 10 ani mai putin. A ! Era sa uit : folosesc produse cosmetice potrivite tenului meu chiar schimbandu-le din cand in cand. Imi place Vichy dar mai mult RoC. Stiu ca sunt si mai bune decat astea, dar si costa mai mult. Si inca ceva; nu ma culc mai tarziu de ora 23. Norocul meu e ca am o gena buna. -
morti.ro suna atit de sinistru incit nu ma imbie sa intru pe site-ul ala.
asa cum ziceau fetele, daca mostenirea genetica e naspa....apoi poti face orice ca si la 30 de ani poti arata ca la 60......poti lua vitamine, poti face tratamente, poti face orice, ca tot imbatrinesti inainte de vreme....
dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci orice poti pt. tine! daca te ajuta psihic e super bine, asta iar conteaza enorm. -
da...sunt de acord conteaza f mult mostenirea genetica...dar pe landa aste si cele spuse de voi! eu in plus folosesc f mult masti naturale din te miri ce care au eu efect
imediat de ex .dimineta ochii obositi..fata obosita.. ma spal cu apa nu f.rece si fara sa ma sterg palmuiesc usor pielea de sus in jos..razalesc un cartof si pana fac ceva prin casa ma frec cu al pe fata ...sau morcovi cu miere,galbenus de ou cu zat de cafea (un pic efect gomaj ) sau iaurt chiar si lapte depinde ...aproape tot ce e natura...vara multe ceaiuri cu care ma spal pe fata ...si efectul este extraordinar...10 ani cel putin mai tanara...incercati si voi !!!