Vaginita
-
28 Sep 2006, 17:490 0buna. am fost luna trecuta inainte de ciclu la ginecolog pt ca aveam o scurgere apoasa si multa si ma ustura unpic inauntru dar si afara si mia zis ca am vaginita si ia dat lomexin 7 zile am urmat tratamentul dupa care nu am mai avut acele scurgeri, dar acum iar le am si sunt tot inainte de ciclu, voi ce parere aveti ce sa fac ce tratament sa mai urmez??? va rog astept raspuns multumesc anticipat
-
28 Sep 2006, 19:19e posibil sa ai tot o vaginita(probabil luata de la partenerul tau-pt ca degeaba te-ai tratat tu daca el nu).mergi din nou la ginecolog si iti va da un nou tratament,atat tie cat si partenerului tau...nu e nimik grav....
-
28 Sep 2006, 20:00inainte de ciclu poate aparea aceasta vaginita, nu te impacienta este normal, pt ca flora se schimba in aceasta perioada. incearca sa te speli cu un produs non-alergic in zona intima, sa iti speli lenjeria intima cu detergent special si sa ai o igiena ceva mai speciala in timpul ciclului si dupa. vezi ca la plafar este un ceai special pt afectiuni ginecologice, mie mi l-a recomandat medicul. te speli cu el o data pe zi numai pe afara.