Bicicleta medicala

•  
    • 91 mesaje
    27 Sep 2006, 20:22
    0 0
    Ce parere aveti despre bicicleta medicala? daca folositi sa-mi spuneti daca ati observat schimbari in bine. multumesc.
  •  
    • 412 mesaje
    27 Sep 2006, 22:51
    0 0
    iti spun eu ce am observat mam dus in magazin am dat 100 euro eram f fericita am zis ca pedalez de nu mai pot dupa o sapt o ramas pe hol...are deja o gramada de timp de can` n`o mai fost folosita... mai degraba un stepper... am auzit mai multe persoane care au lasat`o f repede..si am auzit chiar f` multe pers care se bucura din plin de stepper...
  •  
    • 91 mesaje
    27 Sep 2006, 23:08
    0 0
    Imi zici si mie de ce ai folosit-o numai o saptamana nu de alta dar si eu vreau sa-mi cumpar. De ce e mai bun stepperul care e diferenta dintre cele 2? te rog sa-mi raspunzi.
  •  
    • 412 mesaje
    29 Sep 2006, 20:54
    0 0
    pai mam plictisit de ea... nu ma mai atragea cu nimik... iar stepper\ul stiu ca e mai bun.. iti face un fund aoleu....
  •  
    • 427 mesaje
    29 Sep 2006, 21:22
    0 0
    eu am bicicleta acasa. am folosit-o ceva timp vreo ora pe zi (jumatete dimineatza jumatate seara). rezultate am avut nu am ce zice, mi s-au conturat frumos picioarele dar desi eram la regim nu am slabit, doar mi s-a transformat grasimea in muschi.
    pt mine nu a fost buna, sunt ok la restul corpului dar pulpele imi fac probleme cu grosimea lor. daca esti multumita cu greutatea ta si cu circumferinta pulpelor bicicleta e f buna.
    daca nu slabeste mai intai(cu dieta si alt sport) si la sfarsit bicicleta pt mentinere si tonifiere.
    din partea mea aceleasi observatii sunt valabile si pt stepper
  •  
    • 175 mesaje
    30 Sep 2006, 09:05
    0 0
    Eu am si bicicleta si stepper.Stepper-ul e f. bun pt.cei care nu au probleme medicale,curge apa de pe tine,iar bicicleta e folosita de acestia pt.incalzire.Pt.cei cu probleme,bicicleta e mai buna,nu te solicita asa mult,ci mai ales picioarele,e buna pt.tulburari de circulatie(varice,picioare umflate,etc).Dupa parerea mea,cea mai buna e banda de mers si alergare,unde transpiri f.mult,slabesti uniform si iti dozezi efortul dupa puterile tale.Una din asta vreau sa-mi iau si eu.Am folosit-o cand mergeam la sala si ma simteam f. bine.
  •  
    • 982 mesaje
    30 Sep 2006, 10:07
    0 0
    Ce tip de bicicleta este mai indicat?
  •  
    • 9835 mesaje
    30 Sep 2006, 11:29
    0 0
    bicicleta cu franare magnetica si posibilitatea de reglare a rezistentei la pedalare.
    e bine sa aiba dispozitivul ala mic care-ti indica timpul, durata parcursa, viteza si, in mod ideal, pulsul. e bine sa pedalezi la un puls de cca 130-140 batai de inima pe minut - mai putin de atat inseamna ca efortul este prea mic pentru a stimula muschii si arderile, iar mai mult de atat inseamna o suprasolicitare a inimii.