energizante.
-
0 0va pup.
ma simt slabita si fara energie...
mi-am schimbat si alimentatia. de cateva zile...incerc sa mananc sanatos...totusi stie cineva niste energizante(bauturi, tablete...etc) care m-ar putea ajuta? -
Mircea Bocan, telefon: 0258/865677
Tipul e din Alba-Iulia.
Dai telefon si spui ca vrei o comanda de argila(sau cate doresti), ii spui adresa iar cand vine coletul platesti la posta(ultima oara a fost 350000 lei/colet).
Cine nu crede sau nu are incredere sa caute informatii pe google. Asa fac eu cand ma intereseaza ceva -
Argila de la Bocan o gasesti in orice plafar, asa ca nu e cazul sa va complicati! Pe cutia cu argila, scrie tot ce trebuie sa stiti despre modul de administrare. Nu e grea cura, insa e posibil sa va fie putin rau prin ziua a 3-a. Mie mi-a fost, insa a 4-a zi nu am mai avut nimic.
Daca vreti sa stiti mai multe dati un search pe google argila bocan, si o sa gasiti site-ul lui.
Eu am dat 200.ooo pe un kg si mi-a ramas cam jumatate, iar pe asta o folosesc pt masti si pt curele de intretinere.
Multa bafta! Daca mai aveti intrebari sa-mi spuneti. -
Eu pt marirea imunitatii si energizare folosesc cura de spirulina, capsule cu ulei de catina si pastile de lecitina.. Memo Plus.. de 2 ori pe an.. plus 2-3 cure de polen cu miere de albine care este un tratament grozav si pt imunitate si pt alte carente legate de vitamine, oligoelemente si minerale..
Pe mine ma energizeaza daca beau cafea.. una dimineata.. si o a doua la prinz.. dar asta numai cind am treaba multa.. in general, traiesc cu o singura cafea pe zi..