tratament homeopatic?

•  
    • 1552 mesaje
    27 Sep 2006, 12:57
    0 0
    cat timp ati facut tratament?dupa ce luati pastilutele cat timp nu mancati ?ce inseamana o doza ?mc va pup
  •  
    • 1552 mesaje
    29 Sep 2006, 22:21
    0 0
    nu a facut nimeni tratament homeopatic?iar sunt singura?nu cred
  •  
    • 162 mesaje
    30 Sep 2006, 00:16
    0 0
    Buna, dar de ce vrei sa te tratezi?
    Si de ce neaparat homeopat?
  •  
    • 4 mesaje
    30 Sep 2006, 01:35
    0 0
    O doza ,in tratamentele homeopate,inseamna 10 granule si nu se manca o ora inainte si o ora dupa ce s-au luat granulele.
  •  
    • 599 mesaje
    30 Sep 2006, 11:31
    0 0
    mai nu mai dati atatea sfaturi despre tratamentul homeopat pt ca nu se aplica acelasi si pt o alta pers. sa stii ca nu inseamna deloc 10 granule o doza. depinde de medicamente si depinde pt ce il iei. o doza poate insemna si 3 granule si cat dureaza tratamentul asta decide numai medicul. homeopatia este un lucru complex, care cere mult studiu si nu oricine care s-a facut medic homeopat inseamna ca este si bun...ca toti ceilalti medici. trebuie sa umbli prin multi ca sa daid e cel potrivit. eu te sfatuiesc sa te duci la medic si acela va deci ce este bine pt tine, cat dureaza tratamentul, ce medicamente vei lua etc.
  •  
    • 290 mesaje
    2 Oct 2006, 07:02
    0 0
    tratamentul homeopat este f. indicat dar in functie de problemele de sanatate ale fiecaruia dureaza cateva luni.poata ne spui ce fel de probleme ai
  •  
    • 1552 mesaje
    2 Oct 2006, 11:12
    0 0
    eu am fost la un medic prima data si mi-a zis sa iau 4 zile 2 medicamente,la cel de al doilea dr mi-a dat 3 medicamente(diferite de primul dr )si mi-a zis sa le iau o luna.mi se parea lung tratamentul.pt mine o doza inseamna un capacel.
  •  
    • 129 mesaje
    2 Oct 2006, 13:11
    0 0
    Eu am facut mai demult tratamrnt homeopatic, pt. rinita alergica, deci, nu ceva grav si, intr-adevar, dureaza mai mult ca un tratament normal. nu am avut rabdare sa-l tin pana la capat, asa ca nu am rezolvat, in totalitate problema, dar s-a ameliorat mult. Tin minte ca in timpul tratamentului nu ai voie sa maninci menta( nici chiar pasta de dinti) si sa nu bei cafea, caci anuleaza efectul pastilutelor.
  •  
    • 599 mesaje
    2 Oct 2006, 17:06
    0 0
    eu ma tratez de cateva luni cu homeopate si tratamentul dureaza cam 1 luna - 2 luni. depinde si de ceea ce ai.