PROBLEME PSIHICE URGENT
-
0 0Va rog fetelor, daca stiti, ma intereseaza, urgent, un doctor psihiatru foarte bun. Mama mea are probleme. Poate chiar cineva care sa vina si acasa sa o consulte si sa-i puna un diagnostic! Sunt foarte speriata! Din Buc.
-
lavra, ti-am raspuns inainte pe subiectul deschis de mine ("inca o panicata..."), acum am vazut ca ai deschis si tu un subiect.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un nume de psihiatru, nu sunt din buc... si eu am avut (si inca mai am) aceeasi problemna cu gasitul unui psihiatru competent aici in cluj ... trebuie sa cauti si sa intrebi in stanga si in dreapta, sigur se va ivi pana la urma raspunsul.
Daca vrei sa vorbesti cu cineva si n-ai cu cine, eu sunt aici ! Trebuie sa ne sustinem una pe alta, nu? Multa sanatate si curaj sa ai! Julie. -
Da, Julie, ai dreptate, problema e ca mama a inceput sa aiba fixatii si obsesii si nu stiu cum sa vorbesc cu ea.Eu incerc s-o linistesc tot timpul, dar linistea ei tine f. putin, pe urma o apuca iar. Mai e ceva. Nu vrea sa ia calmante(usoare- distonocalm, de ex) deloc si ca atare nu poate dormi. Ea are impresia ca nelinistile ei sunt intemeiate si daca ia medicamente o ametesc si nu mai e lucida. Nu stiu cum sa fac. Voi ati avut asemenea probleme?
-
Nu stiu ce sa zic de spitalul 9. As opta ca o ultima solutie. Chiar atmosfera de acolo poate sa te zapaceasca mai rau. As vrea sa o consulte cineva, sa-i dea un diagnostic care sa fie CORECT si sa ne sfatuiasca, poate nu e cazul de internare. Dar iti multumesc oricum, daca-ti amintesti numele doctorei sa-mi scrii, in final iau in considerare si varianta asta.