medic ginecolog
-
26 Sep 2006, 13:460 0Buna fetelor va rog sa imi recomandati si mie un medic ginecolog bun adica unul la care ati fost si v-a facut analize inainte de a va prescrie anticonceptionale. As vrea sa consult unul si am citit pe forum ca sunt unii care iti recomanda pastile fara sa iti faca analize, ceea ce mi se pare anormal pentru ca suntem diferite si nu intotdeauna "ce iti face tie bine imi face si mie". Am citit tot pe forum ca sunt unii medici care au contracte cu diverse firme de anticonceptionale si primesc comision in functie de vanzari sau ceva de genul asta. Pana acum cateva zile eram impotriva pastilelor insa am citit pe un site cum ca secretia excesiva de melanina, acneea si tenul foarte gras pot fi rezultatul unei dereglari hormonale. O sa incerc si asta. Va multumesc. Imi cer scuze ca am deschis alt topic despre pastile dar nu am gasit in cele deja existente ceea ce ma intereseaza.
-
27 Sep 2006, 12:24nu ai mentionat din ce oras esti.. sau nu conteaza orasul de unde e ginecologul?
-
3 Oct 2006, 09:28apropo de medic ginecolog bun. eu sunt din constanta si mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati recomanda si mie o doamna ginecolog care intr-adevar este buna. si nici sa nu ma scalpeze de bani. pana acum nu am nimerit pe nimeni de incredere. nu am probleme ginecologice, dar vreau pe cineva la care sa pot apela cu incredere.