Ce sanse sunt sa fi ramas insarcinata?

•  
    • 3 mesaje
    26 Sep 2006, 13:21
    0 0
    Pe 26 luma trecuta am intretzinut relatzii sexuale cu pritena mea.. am folosit prezervativ, insa acesta a alunecat ushor dupa treminarea actului (cred ca atunci) cand "am scos-o".. nu era mult deplasat si nu s-a spart. In afara de asta am facut-o in a 6-ea zi de cand ii venise menstruatzia. Luna aceea menstruatzia i-a venit mai devreme cu cateva zile.. (2 zile parca). Problema este ca luna asta i-a mai venit menstruatzia.. trebuia pe 20 si acum in 26 inca nu a venit.. cam ce shanse sunt sa fi ramas insarcinata?? si ce imi recomandati sa fac??? ( in situatzia in care este )
  •  
    • 856 mesaje
    26 Sep 2006, 14:20
    0 0
    sanse cam are sa fie pentru ca si eu am patit la fel.am facut-o in a cincea zi si am ramas.poate afla cel mai repede cumparand un test de sarcina.iar daca este decizia va apartine.
    dar poate o fi doar o dereglare.va tin pumnii.
  •  
    • 3 mesaje
    26 Sep 2006, 14:57
    0 0
    Multumesc pentru raspuns.. oh shit.. fata asta ii culmea, nu vrea sa faca testul nicidecum. Ce ai facut tu, ca spuneai ca ai avut o situtzie similara?
  •  
    • 856 mesaje
    26 Sep 2006, 15:08
    0 0
    dar de ce nu vrea sa faca testul?o doare sau ce?sau crede ea ca nu a ramas?nu are nimic de pierdut daca si-l face.
    da,am fost si eu in aceeasi situatie.dar eu m-am dus la medic direct.si am facutce e mai rau:avort.aveam doar 19 ani si...
  •  
    • 3 mesaje
    26 Sep 2006, 15:18
    0 0
    ... mai astept.. poate vine... Nu vrea are nu stiu ce complexe sa si-l faca, mi-a zis ceva de genul "alea sunt pt cei ce vor sa aiba, sa se asigure" si oricat am incercat sa o conving nu vrea.. ea zice ca nu ii si ca este doar o dereglare, sa stau linistit.. dar numa asta nu pot face.. mai greu deja cu somnu' pofta de mancare ciuciu, imi vine sa vomit.. fiecare zi in care treaba aia nu apare ii un coshmar... si ea are 19 ani, nu ne-am dori copil!! ar fi probleme si la mine si la ea acasa...
  •  
    • 856 mesaje
    26 Sep 2006, 23:04
    0 0
    se vede treaba ca a ta prietena este foarte imatura.sau nu ii e frica de o eventuala sarcina?te cred ca or sa fie probleme.si la mine ar fi fost.eu ti-am spus cum am rezolvat noi problema.
  •  
    • 601 mesaje
    27 Sep 2006, 07:51
    0 0
    Cat de bune pot fi testele de sarcina..?
  •  
    • 856 mesaje
    27 Sep 2006, 09:47
    0 0
    testele de sarcina sunt foarte sigure daca sunt facute corect.riscul de a da gres e foarte mic.
  •  
    • 601 mesaje
    27 Sep 2006, 10:16
    0 0
    Pot sa respir usurata,tocmai aveam o senzatie proasta,deoarece imi intarziase si mie (cu toate ca eu am ceva probleme,nush ce pt ca nici medicii nu au dat de cap,astfel incat nu-mi vine decat daca iau pastile,am luat anticonceptionale si m-am ingrasat ingrozitor de mult).tocmai mi-am luat un test si rezultatul a iesit negativ,chiar nu-mi doream sa devin mamik de la 19 ani,plus ca abia am intrat la fac.Ai mei ar fi fost foarte dezamagiti.Acu respir usurata si promit sa fiu mult,dar mult mai atenta de acum.Apropo zi-i prietenei tale sa faca neaparat un test,e foare ieftin,rapid si sigur.E cel mai bine asa.Eu una ma simt mult mai usurata acum.