am renuntat la fumat
-
0 0-am doua luni de cand am renuntat si ma simt foarte bine
-nu vrea nimeni sa incerce? -
inainte sa raman insarcinata am fumat mult.nimeni si nimic nu ma putea face sa renunt la otrava asta.au aflat si ai mei si eu tot fumam.
dar in clipa in care am aflat oficial de la medic ca o sa am un bebe nu am mai pus tigara in gura.am un copil sanatos,frumos si sunt foarte mandra ca l-am alaptat 9 luni.
deci dragilor care nu aveti bebe faceti ca sa va lasati de fumat.iar care aveti ganditi-va ca un pachet de tigari=2 cutii lapte pentru copil. -
si inca ceva:eu pe mamele care fumeaza langa copil eu le-as bate.baietelul meu are un an si cinci luni.in fiecare zi il miros pentru ca este atat de pur si de curat incat imi vine sa-l pup toata ziua.am eu o vecina a carei fata are aproape doi ani si daca iese in balcon la fumat copilul se tine dupa ea, normal.eu nu i-as face copilului meu asa ceva.nu marita.sau nu mai zic de cele care stau pe bulevard si cu o mana leagana londoul si cu alta fumeaza fara nici o jena.si dupa aceea se mira
e ce nu am avut lapte decat 2 luni?sau de ce copilul meu are caile respiratorii sensibile?tocmai din aceasta cauza.fumatul -
Eu m-am lasat de fumat acum 5 ani,acum 3 ani m-am reapucat(dintr-o prostie)iar acum 2 ani m-am lasat din nou(timp de un an am tot incercat sa ma las...)Parerea mea sincera e ca nu se merita sa fumezi:fumatorii put....numai ca ei nu realizeaza,isi distrug sanatatea.Si inca ceva :o data ce ai fost fumator tentatia va fi toata viata,iar cu acea tigare"si atat "de fapt te reapuci automat.Asa ca va spun din experienta proprie :aveti grija chiar si dupa ani de zile...