am renuntat la fumat

•  
    • 129 mesaje
    26 Sep 2006, 11:03
    0 0
    -am doua luni de cand am renuntat si ma simt foarte bine
    -nu vrea nimeni sa incerce?
  •  
    • 1198 mesaje
    26 Sep 2006, 11:11
    0 0
    Felicitari, Class!

Ar fi bine sa mai incerce lumea, nu????

La sfarsitul lui oct fac si eu 4 ani de cand m-am lasat!
  •  
    • 856 mesaje
    26 Sep 2006, 12:33
    0 0
    felicitari fetelor.si eu am 2 ani de cand m-am lasat.insa peste 7 luni incep serviciul si ma tem ca ma voi apuca iar.
    toate colegele mele fumeaza si...
  •  
    • 1097 mesaje
    26 Sep 2006, 13:06
    0 0
    Pai si cum ati facut???
  •  
    • 635 mesaje
    26 Sep 2006, 13:13
    0 0
    eu vreau sa ma las. zi-mi tu cum ai procedat? te-ai lasat de pe o zi pe alta?
    ai compensat cu ceva?

ah, si felicitari, sper sa nu mai pui tigara in gura.
  •  
    • 129 mesaje
    26 Sep 2006, 13:14
    0 0
    rodi_ca, gandestete ca 2 ani sunt ceva si ar fipacat sa te reapuci mai ales ca sunt extrem de daunatoare organismului, arunci banii aiurea si ar fi pacat.
    eu m-am lasat din cauza stomacului de tigari si sper sa nu ma mai reapuc.
  •  
    • 129 mesaje
    26 Sep 2006, 13:16
    0 0
    da, m-am lasat cu ajutorul unei eve...ne-am propus din ziua "x" ne lasam de fumat ...eu am reusit ...ea cred ca nu deoarece nu a mai dat nici un semn; dar eu ii multumesc ca oarecum am vrut sa demostrez ca pot si am reusit.
  •  
    • 856 mesaje
    26 Sep 2006, 14:25
    0 0
    inainte sa raman insarcinata am fumat mult.nimeni si nimic nu ma putea face sa renunt la otrava asta.au aflat si ai mei si eu tot fumam.
    dar in clipa in care am aflat oficial de la medic ca o sa am un bebe nu am mai pus tigara in gura.am un copil sanatos,frumos si sunt foarte mandra ca l-am alaptat 9 luni.
    deci dragilor care nu aveti bebe faceti ca sa va lasati de fumat.iar care aveti ganditi-va ca un pachet de tigari=2 cutii lapte pentru copil.
  •  
    • 856 mesaje
    26 Sep 2006, 14:35
    0 0
    si inca ceva:eu pe mamele care fumeaza langa copil eu le-as bate.baietelul meu are un an si cinci luni.in fiecare zi il miros pentru ca este atat de pur si de curat incat imi vine sa-l pup toata ziua.am eu o vecina a carei fata are aproape doi ani si daca iese in balcon la fumat copilul se tine dupa ea, normal.eu nu i-as face copilului meu asa ceva.nu marita.sau nu mai zic de cele care stau pe bulevard si cu o mana leagana londoul si cu alta fumeaza fara nici o jena.si dupa aceea se mirae ce nu am avut lapte decat 2 luni?sau de ce copilul meu are caile respiratorii sensibile?tocmai din aceasta cauza.fumatul
  •  
    • 75 mesaje
    27 Sep 2006, 18:25
    0 0
    Eu m-am lasat de fumat acum 5 ani,acum 3 ani m-am reapucat(dintr-o prostie)iar acum 2 ani m-am lasat din nou(timp de un an am tot incercat sa ma las...)Parerea mea sincera e ca nu se merita sa fumezi:fumatorii put....numai ca ei nu realizeaza,isi distrug sanatatea.Si inca ceva :o data ce ai fost fumator tentatia va fi toata viata,iar cu acea tigare"si atat "de fapt te reapuci automat.Asa ca va spun din experienta proprie :aveti grija chiar si dupa ani de zile...
  •  
    • 75 mesaje
    27 Sep 2006, 18:29
    0 0
    A.. si am uitat ce e mai important..pt cele ce vor sa se lase de fumat..nu va asteptati sa fie usor.E nevoie de multa vointa.La un momentdat visam in fiecare noapte ca fumez,ma tineam dupa fumatori pe strada sa prind si eu macar mirosul.Eram in sevraj,ce sa mai
  •  
    • 3158 mesaje
    7 Nov 2006, 10:58
    0 0
    eu tot incerc si nu reusesc,sunt cu nervii la pamant!