doare???
-
0 0trb sa fac o injectie cu polidin...
doare rau? mi-e o frica de ace....
-
daca iti e frica foarte tare, nu cred ca are rost sa te chinui singura... intreaba doctorul daca iti poate da ceva neinjectabil care sa inlocuiasca Polidinul. Eu de ex., lesin dupa fiecare injectie sau luat de sange, e ceva involuntar, si asa ca evit pe cat posibil sa recurg la injectii, cer mereu doctorului tratament cu pastile.
-
si cand te lovesti de un colt de masa te doare.
dar cand iti asumi durerea, in scopul de a face o injectie pentru a te vindeca de o boala, e cu totul altceva.
in fond, majoritatea injectiilor dor.
daca tu te plangi de un polidin, diabeticii care trebuie sa-si injecteze singuri insulina, zilnic sau chiar de 2-3 ori pe zi, ce sa mai zica?
dar daca chiar nu vrei sa te doara, e simplu: renunta, nu mai face polidinul... -
Pe langa penicilina, polidinul nici nu-simti, vezi ca la farmacie sunt ace mici ca marime sa-ti iei dinalea ca atunci nu te mai doare. Este foarte indicat mai ales in perioada asta dinainte de iarna. Mie doctorita mi-a dat sa-mi fac Ca, B1, B6 injectabil, si polidin , nush cand dar trebuie sa ma apuc si eu de ele. Anul trecut n-am racit deloc asa ca nu mai sta pe ganduri decat sa te racesti si sa faci penicilina care e groaznic de dureroasa mai bine faci polidin.
-
daca te temi de durere (mie mi se face rau numai la gandul unei inzectii- rau fizic, cu greturi si amateli) poti sa combini polidinul cu xilina.nu e scumpa si se elibereaza fara reteta.ATENTIE- daca nu ai mai folosit pana acum xilina spune-i asistentei care iti face injectia sa-ti faca inainte un test de sensibilitate pt ca unele persoane sunt alergice.
-
daca te temi de durere (mie mi se face rau numai la gandul unei inzectii- rau fizic, cu greturi si amateli) poti sa combini polidinul cu xilina.nu e scumpa si se elibereaza fara reteta.ATENTIE- daca nu ai mai folosit pana acum xilina spune-i asistentei care iti face injectia sa-ti faca inainte un test de sensibilitate pt ca unele persoane sunt alergice.