M-am scapat de chist!!!!!

•  
    • 430 mesaje
    26 Sep 2006, 07:13
    0 0
    Fetelor a doua oara cand scap de un chist ovarian functional frumusel. Anul trecut am scapat de unul de 6 cm , acum s-a dus unul de 3-4 cm. In primavara am facut ultimul eco, saptamana trecuta am avut niste dureri destul de mari la burtica si nu stiam de ce. Asa ca am mers la un eco si surpriza, durerile le-am avut pt ca atunci s-a rupt chistuletul!!! Si ovarele mele arata mult mai bine ca inainte. Ce am luat: mladite de zmeur, de coacaz negru, carpicon si bitter. Bafta la toate, chisturile functionale pot fi invinse usor!!!
  •  
    • 267 mesaje
    26 Sep 2006, 09:54
    0 0
    descrie te rog simptomele care le aveai inainte de a merge la dr.eu sunt cam confunza i nsensul ca am urmat 2 luni tratament pt un chist care avea cica 6 cm,dar nu stiu de ce natura era,si cand am revenit la control mi s-a spus ca nu mai e deloc.insa eu am aceleasi simptome ca si at cand il aveam.merci.pupici.
  •  
    • 430 mesaje
    26 Sep 2006, 11:28
    0 0
    Eu cand aveam chistul nu simteam nimic, m-a durut burta in partea dreapta jos daca apasam ma durea chiar tare ca acolo era chistul pe ovarul drept si ma durea pentru ca s-a spart si s-a desprins de pe ovar. Nu am avut scurgeri, chiar nimic neobisnuit numai durerea. Tu ce simptome ai? Poate le ai din alta cauza nu din cauza ovarului, uneori si durerea de spate de la coloana poate radia in fata, pot fi multe cauze. Daca ai facut un eco klumea si nu se vedea nici un chist atunci te-ai scapat. Vezi ca mie medicul mi-a aratat pe eco urmele chistului si lichid cum s-a spart se vedea ceva negru pe monitor si mi-a zis ca se poate inca sa ma mai doara putin burtica si mai ales la ciclu s-ar putea sa fie mai abundent luna asta. Mi-a zis sa iau calciu si supozitoare de indometacin.
  •  
    • 430 mesaje
    26 Sep 2006, 11:30
    0 0
    Si inca ceva, aveai chist functional, adica cu lichid ca de era de alta natura nu te scapai asa de el.
  •  
    • 153 mesaje
    17 Oct 2006, 11:12
    0 0
    magdel, poti te rog sa-mi dai mai multe detalii in ceea ce priveste tratamentul pe care l-ai facut? in ce consta, cum se iau, de cate ori?! am inteles ca ai luat mladite de zmeur, coacaz negru, carpicon si bitter, astea sunt tincturi, pastile? da-ne mai multe detalii, suntem multe fete in situatia ta!te rog ajuta-ne si pe noi!!!