afte :((

•  
    • 891 mesaje
    25 Sep 2006, 01:22
    0 0
    cu ce le tratati,fetelor?eu mai pun albastru de metil kiar pe ele,dar pana nu isi fac damblaua nu ma lasa...
    ft neplacut
    aveti idee de la ce se fac?
  •  
    • 686 mesaje
    25 Sep 2006, 01:33
    0 0
    Este la farmacie intr-o sticluta mica glicerina boraxata este buna si pentru afte din cate stiu eu.
  •  
    • 551 mesaje
    25 Sep 2006, 07:43
    0 0
    eu am avut ff multe pb cu aftele singura solutie pt ele a fost clorura de zinc. ustura ca dracu!!!, dar trec mai repede, daca dai exact cand simti ca apare afta.pui pe un betisor cu vata un pic de solutie si insisti pe afta. la mine a mers

bafta!
  •  
    • 283 mesaje
    25 Sep 2006, 08:41
    0 0
    Eu nu am avut probleme dar pot sa iti spun ce mi-a recomandat medicul pt bebelasa mea:tantum verde(solutie) sau aftolizol(un preparat farmaceutic).Cred ca ar merge si ceaiul de musetel,si am auzit ca infuzia din petale de trandafir este eficienta.Oricum sa ai grija de igiena gurii evita laptele in ac perioada si multa sanatate!
  •  
    • 655 mesaje
    25 Sep 2006, 11:23
    0 0
    Fiola de vitamina B6 sau B12, parca ultima, te clatesti in gura (nu mai tin minte daca se si inghite), intreaba la farmacie. Trece mai repede.
  •  
    • 767 mesaje
    25 Sep 2006, 14:41
    0 0
    Toate sunt frectii! Singura care functioneza e clorura de zinc. Daca se aplica inca de la inceput nu doare si trece intr-o zi. Se gaseste la tehnica medicala/stomatologica.
  •  
    • 162 mesaje
    25 Sep 2006, 23:40
    0 0
    Pai stai putin: cu clorura de zincsau alte pomezi, nu actionezi cumva decat asupra efectului si nu asupra cauzei? Cauza, care cred ca este undeva in interior.
    Gresesc?
  •  
    • 220 mesaje
    26 Sep 2006, 01:30
    0 0
    bicarbonat de sodiu, pui pe afta de cateva ori intr-o zi, lasi sa actioneze timp in care te doare un pic. Trece intr-o zi doua. Tocmai am scapat asa de o afta dureroasa rau. Chiar nu stiu care e cauza, mi se intampla f rar si n-am identificat vreun motiv.
  •  
    • 167 mesaje
    26 Sep 2006, 23:09
    0 0
    Cauza principala a aftelor este nivelul scazut al sistemului imunitar. Vei lua antioxidanti (vit. A, E, C, E, Zn, Seleniu) alaturi de polivitamine, vei vedea o imbunatatire clara. Multa sanatate.