candida

•  
    • 253 mesaje
    24 Sep 2006, 21:33
    0 0
    stiti cumva daca candida poate fii depistata si intr-un examen coproparazitar? sau daca la candida scurgerile pot fii si de culoare galbena ?
  •  
    • 599 mesaje
    24 Sep 2006, 21:49
    0 0
    nu iese la examen coproparazitar, trebuie luata secretie.
  •  
    • 253 mesaje
    25 Sep 2006, 00:46
    0 0
    ASA CDREDAM SI EU DAR TOTUSI SPERAM CA POATE SE POATE SI ASA .MI-E GROAZA SA MERG LA GINECOLOG TI-AM ZIS A DEVENIT UN COSMAR PUR SI SIMPLU NU REZIST MI SE FACE RAU CREDE-MA.ECOGRAFIE SI ATAT MI SA FACUT.
  •  
    • 686 mesaje
    25 Sep 2006, 00:59
    0 0
    La candida eu stiu ca scurgerile sunt alb branzoase, vezi s-ar putea sa nu fie candida cel mai bine e sa mergi la medic nu esti singura care ii este groaza de medic dar atunci cand e vorba de sanatatea noastra eu zic ca trebuie sa lasam rusinea si groaza la o parte. Si la femeie ginecolog ti-e groaza? Eu zic sa nu amani controlul pentru ca orice boala depistata la timp se vindeca mai repede. Curaj
  •  
    • 283 mesaje
    25 Sep 2006, 08:35
    0 0
    Pt un examen de secretie vaginala nu trebuie sa mergi neaparat la ginecolog.Poti obtine o trimitere de la medicul de familie sau pur si simplu te duci la un laborator unde se fac astfel de analize si platesti .Daca ai rezultatele si ai o problema atunci mergi la ginecolog pt tratament.
  •  
    • 253 mesaje
    25 Sep 2006, 11:18
    0 0
    ADICA ,CHIAR POTI SA NU MERGI LA GINECOLOG ,dar ce fel de asnalize ,de secretie ma gandesc asta in cazul in care te lasa pe tine sa-ti recoltezi asa ceva?.merci
  •  
    • 827 mesaje
    25 Sep 2006, 11:21
    0 0
    cum sa te lase pe tine sa recoltezi. mergi la un laborator, cu sau fara trimitere de la medicul de familie, platesti si ti se recolteaza acolo.
  •  
    • 253 mesaje
    25 Sep 2006, 11:27
    0 0
    pai cum ? daca ti-am zis ca nu suport controlul?
  •  
    • 827 mesaje
    25 Sep 2006, 12:17
    0 0
    sa mor daca va inteleg. pai daca ai o infectie acolo cum sa-ti recolteze secretia daca nu mergi la un medic sau laborator. ce inseamna nu suport controlul??? cand vei fi gravida cum vei merge la ginecolog? si nu, scurgerile provocate de candida nu sunt de culoare galbena, sunt albe. poate fi candida si inca un microb.
  •  
    • 599 mesaje
    25 Sep 2006, 14:13
    0 0
    haide mai nu mai fi asa de panicata...intelege ca oriunde ai merge tot trebuie sa iti ia secretie de acolo, altfel nu se poate. nu inteleg ce atata teama, parca te-ar omori. si inca ceva nu era nevoie sa posteszi alt topic puteai sa scrii tot la precedentul. nu stiu ce-o sa faci cand o sa nasti daca ai oroarea asta de medici.
  •  
    • 213 mesaje
    25 Sep 2006, 14:45
    0 0
    Cu riscul de a ma repeta iti trimit din nou raspunsul dat de mine pe topiul celalalt deschis tot de tine.
    In candida scurgerile sunt albe,cu aspect branzos,mancarimi si iritatia zonei vulvare.
    Poate fi o infectie cu chlamydia unde scurgerile sunt galbui, sau cu tricomonas vaginalis (scurgeri galben-verzui) sau poate fi vorba de Boala Inflamatorie pelvina.
    Dar noi nu putem decat sa ne dam cu parerea ,iti trebuie neaparat Control ginecologic cu recoltare de secretie vaginala si antibiograma si apoi tratament in functie de aceasta.Sa faci si un sumar de urina si urocultura cu antibiograma,pentru a vedea daca ai si cistita pe langa infectia vaginala.

Daca nu te tratezi se poate ca in timp, mai devreme sau mai tarziu, sa apara:
    - uretrita;
    - cistita (infectia vezicii urinare);
    - salpingita (infectia trompelor uterine);
    - endometrite (infectia uterina);
    - Boala inflamatorie pelvina

Cum adica sa-ti fie frica de doctorul ginecolog ? Aici e vorba de sanatatea ta,daca ti-e asa teama du-te la o femeie doctor ginecolog,nu am auzit pana acuma c-ar fi manacat pe cineva ,cand o sa nasti ce vei face? O sa stai cu copilul in tine pentru ca tie teama de medicul ginecolog? Astea sunt copilarii.Pune mana si du-te urgent la docor ,sa poata sa-ti recolteze cum trebuie din secretia vaginala,nu te juca.
  •  
    • 213 mesaje
    25 Sep 2006, 14:47
    0 0
    Recoltarea de secretie vaginala se poate face in cadrul cabinetului ginecologic si de catre ASISTENTA.

Si te poti interesa pe forum de un medic ginecologic FEMEIE care are si CARACTER, intreaba evele si sigur iti vor recomanda pe cineva care se poarta cu blandete cu pacientele.