ANXIETATE-ATACURI DE PANICA

•  
    • 8 mesaje
    24 Sep 2006, 02:06
    0 0
    Sunt medic. Imi pare rau ca am incercat sa va ajut.
  •  
    • 8 mesaje
    24 Sep 2006, 02:13
    0 0
    .
  •  
    • 106 mesaje
    24 Sep 2006, 08:26
    0 0
    Buna dimineata,

Ca sa poti parea credebil, ar trebui sa te prezinti intai, daca esti psihoterapeut, medic sau mai stiu eu. Altfel putem fi indreptatite sa credem ca ai dat copy-paste la articole din reviste medicale si interesat in colectare de adrese/informatii despre eve, odata ce ti-ai lasat adresa de mail. Mentionez ca ti-ai oferit "ajutorul" atat in pb ginecologice cat si legate de anxietati, depresii...ceea ce ar insemna ca ai cel putin 2 pregatiri superioare...
    Mai era pe forum la un moment dat un tip care zicea ca vrea sa faca bine, venind cu sfaturi, ala macar le punea la bataie pe forum, nu lasand adrese unde poate fi gasit. Adevarat ca cerea omul sa primeasca mesaje "ajutat" sau "neajutat", ca sa stie in ce masura a "a facut bine"...Bleah, asemenea oameni..
    Deci vrei sa ajuti poti da informatii, sfaturi pe forum, nu "scrieti-mi la adresa"....
  •  
    • 9835 mesaje
    24 Sep 2006, 10:40
    0 0
    stimate dan_ionicel, daca crezi ca ai facut o fapta buna, te inseli amarnic.
    nu inteleg care a fost scopul tau, poate doar acela de a descuraja dintr-o placere diabolica - sau de a-ti atrage clienti.
    oricare ti-ar fi motivatia, ceea ce incerci sa faci este foarte-foarte urat.

in rest, sa fii sanatos, da' stiu mai bine decat tine ce este anxietatea si cu ce se mananca, atat teoretic, cat si practic - ca majoritatea celor care sufera de asa ceva, am si eu o inteligenta peste medie.

cat despre terapiile naturiste, nu ca ma laud, dar chiar n-am nevoie de lectii.
  •  
    • 1620 mesaje
    24 Sep 2006, 15:56
    0 0
    Da, daca pana acum mai era o sansa ca un procent din atacurile de panica sa isi gaseasca alinarea cu Rhodiolin si New Life, acum aceasta sansa a devenit muuult mai anemica, datorita domnului mai sus mentionat.
    In fond de ce sa luati voi un produs naturist + o vitamina si sa va faceti bine cu propriul cap, in loc sa faceti un tratament indelungat cu xanax si zoloft. Care fie vorba intre noi... sustin terapia decareofiea la inceput... Deci tot propriul cap.
  •  
    • 2 mesaje
    24 Sep 2006, 21:53
    0 0
    dan_ioncel,eu chiar vreau sa stiu cum pot sa scap de aceasta anxietate!Daca acele femei care au scris asta este doar parerea lor despre sfaturile tale,nu inseamna ca nu exista persoane care sunt interesate de acele lucruri pe care le-ai scris!Nu trebuie sa-ti para rau pentru faptul ca ai vrut sa ne ajuti.Ti-am trimis mail si chiar as vrea sa tau de vorba cu tine.Poate imi dai si un id de mess.Cred ca ar fi mai bine asa.Sint sigur ca mai sint fete care au incredere in tine si chiar vor sa vorbeasca cu tine!