ANXIETATE
-
24 Sep 2006, 01:110 0Salut fetelor!Va rog sa-mi spuneti si mie daca anxietatea se poate trata vreodata definitiv!Sufar si eu de aproape un an si jumatate de aceste atacuri de panica,in special inainte sau dupa menstruatie.Am fost si la psihiatru si am urmat tratament cu xanax jumatate de pastila inainte cu 7 zile de menstruatie timp de doua luni.Intradevar s-au mai ameliorat aceste stari in sensul ca nu am mai lesinat niciodata,insa inca mai am aceste senzatii de lesin.Poate fi oare pe baza hormonala?Am observat ca toate aceste stari le am inainte in timpul sau dupa ciclu.Sint constienta ca , clinic sint sanatoasa deoarece am facut analizele de doua ori si mi-au iesit perfecte,inclusiv TSH-ul si ca de fapt aceste stari sunt manifestarile fricii.Sau poate sa fie din cauza calciului care se poate sa-mi scada datorita menstruatiei chiar daca in analize mi-a iesit bine?Cum pot sa scap de aceasta frica?Pot scapa vreodata?Ma apuca groaza numai la gandul ca imi va veni din nou ciclul si voi trece prin aceste stari!
-
24 Sep 2006, 02:08Se poate trata. Am raspuns in ""ANXIETATE-ATACURI DE PANICA""
Zambeste!