oboseala
-
0 0ce pastile imi recomandati ptr oboseala fizica,ptr cresterea imunitatii?pierd nopti la serviciu si ma simt f obosita,molesita,uneori imi este rau.as dormi non stop numai k nu prea am cum.am nevoie de ceva naturist.va multumesc
-
si eu ma simt in ult timp f obosita dar cel mai rau e ca ma simt cateodata chiar si dac dorm 10 ore (caci mai putin ma simt ca naiba) si chiar daca nu fac mare branza in ziua aia..iar cand vad ca altii sunt fresh cu 6-7 ore de somn!!iau si vitamine dar nu prea vad diferenta..nu stiu ce sa mai fac
-
Fetelor, voi cum reusiti sa depasiti perioadele in care va simtiti slabite? Eu, dupa o perioada in care am lucrat foarte mult la calculator, intr-o noapte m-a durut tare capul, iar din ziua urmatoare am inceput sa ma simt foarte slabita, fara putere, parca sunt in transa si plutesc. Starea asta ma tine de vreo 5 zile, desi mananc multe fructe si lactate. Ce-i drept, carne mananc foarte putina si doar de pui, cam de 1 an. Eu in general am multa energie, si de-asta starea asta de moleseala, care nu ma caracterizeaza deloc, ma cam sperie, dar nu stiu ce sa fac sa scap de ea si sa ma inviorez din nou. Daca mi-ati putea da cateva sfaturi...
-
Am fost la doctorul de familie acum 2 zile, pt. ca ma simteam destul de rau. Dupa consult, mi-a zis ca am tetanie (o cadere de calciu) de la suprasolicitare, in cazul meu, si distonie neurovegetativa. Mi-a dat Calciu, Calmopan si piracetam. Dupa prima pastila de Piracetam am facut in metrou o criza urata cu tremuraturi si stare de lesin, noroc ca era prietena mea cu mine, am sunat imediat doctorul pe mobil pt. ca eram tare speriata si mi-a zis sa iau repede calciu si Calmopan (un fel de sedativ, ca Diazapamul), de la care m-am linistit relativ repede. Sincer, acum sunt cam leguma de la sedativul asta, dar mai bine asa decat cu tremuraturile si nelinistea continua din zilele trecute. Doctorul mi-a zis ca dupa 1 luna abia se va reface calciul si atunci nu va mai fi nevoie de sedativ. Sper din tot sufletul sa aiba dreptate si sa imi revin. Pentru ca eu din fire sunt foarte energica, dar se pare ca la un moment dat sistemul meu nervos vegetativ a cedat si vrea o pauza...Voi stiti cumva ce inseamna distonie neurovegetativa? Ca mie nu mi-e prea clar si nici pe Internet nu prea am gasit.