OFFFF- CISTITA

•  
    • 253 mesaje
    23 Sep 2006, 01:49
    0 0
    LA CISTITA POT SA ITI APARA SI ANUMITE SECRETII????/IN AFAR DE DURERI USTURIMI SI URINARI FOARTE FRECVENTE?
  •  
    • 599 mesaje
    24 Sep 2006, 13:52
    0 0
    din cate stiu eu nu ai nici o secretie ciudata atunci cand ai cistita...vezi ca usturimi sau dureri poti avea o infectie vaginala. mai bine fa-ti un examen la secretie ca sa fi sigura si iti poti face si un sumar la urina.
  •  
    • 253 mesaje
    24 Sep 2006, 21:21
    0 0
    da dar problema este ca am fost anul trecut la 2 medici ginecologi si nu am suportat controlul ginecologic, practic examenul ginecologic nu sa efectuat: nu stiu ce sa mai fac..precizez ca usturimile nu sunt tot timpul dar secretia aceaa galbena este frecventa dar totusi in cantitati micisi urinarile sunt foarte dese.
  •  
    • 2825 mesaje
    24 Sep 2006, 21:31
    0 0
    Pentru cistita trebuie sa te duci la urolog, nu la ginecolog.
    Mie imi trece cu neoxazol.
  •  
    • 253 mesaje
    24 Sep 2006, 21:35
    0 0
    da stiu ca trebuie sa merg la urolog , dar am fost anul trecut si la ginecolog si mi-a depistat si o anexita pe care nu am trata-o, iar de cateva luni nu mai scap de cistita asta si ma gandesc acum ca lucrurile sunt mai complicate oare la anexita ai scurgeri mai galbui?
  •  
    • 599 mesaje
    24 Sep 2006, 21:35
    0 0
    pai dc nu il suporti...te doare sau ce? oricum ar trebui sa te obisnuiesti daca vrei sa afli ce ai si sa te faci bine. oricum ca sa iti iei secretie nu dureaza nici 2 min. si e bine sa mergi si la un urolog sa iti faci un consult sa vada daca ai vreo infectie urinara. dar e normal sa ai secretie, acum depinde cum este.
  •  
    • 599 mesaje
    24 Sep 2006, 21:40
    0 0
    nu nu are treaba secretia galbuie cu anexita. pai trebuia sa o tratezi, pt ca se poate agrava poti face complicatii. eu te sfatuiesc sa te duci cat mai curand la un medic sa vezi despre ce e vorba. degeaba vb cu noi ca nu suntem doctori si nu putem stii ce ai. cel mai sigur te duci iti faci un control si un eco. si neaparat lama.
  •  
    • 213 mesaje
    25 Sep 2006, 00:04
    0 0
    -" DURERI USTURIMI SI URINARI FOARTE FRECVENTE"
    -"secretia aceea galbena este frecventa dar totusi in cantitati mici"
    -"ginecologul mi-a depistat si o anexita pe care nu am trata-o"

Alte simptome nu mai ai?
    In candida scurgerile sunt albe,cu aspect branzos,mancarimi si iritatia zonei vulvare.
    Poate fi o infectie cu chlamydia, sau cu tricomonas vaginalis(scurgeri galben-verzui) sau poate fi vorba de Boala Inflamatorie pelvina.
    Dar noi nu putem decat sa ne dam cu parerea ,iti trebuie neaparat Control ginecologic cu recoltare de secretie vaginala si antibiograma si apoi tratament in functie de aceasta.

Daca nu te tratezi se poate ca in timp, mai devreme sau mai tarziu, sa apara:
    - uretrita;
    - cistita (infectia vezicii urinare);
    - salpingita (infectia trompelor uterine);
    - endometrite (infectia uterina);
    - Boala inflamatorie pelvina

Citeste linkurile de mai jos .
    http://www.sfatulmedicului.ro/articole/Obstetrica-ginecologie/Boala_inflamatorie_pelvina_756.htm

http://www.ele.ro/articol_2853.html
  •  
    • 686 mesaje
    25 Sep 2006, 01:09
    0 0
    Din cate am citit tie ti-e groaza de ginecolog rau de tot, daca stai cu infectia aceea in tine de atat timp. Daca ti-e asa de frica du-te la clinica unde se fac recoltarile si spune-i sa-ti dea un recipient pt recoltare vaginala. Te duci la baie si iti recoltezi tu singura dar intreab-o pe asistenta de acolo inainte daca nu stii cum, si dupa aceia te duci la ginecolog cu rezultatul. Pentru ca daca nu vrei sa mergi la medic si asta e foarte grav ma gandesc ca asta e singra solutie.
  •  
    • 253 mesaje
    25 Sep 2006, 01:17
    0 0
    MULTUMESC MULT PT SFAT CIRESIKA-ME. Sigur asa o sa fac sper sa se poata .
  •  
    • 213 mesaje
    25 Sep 2006, 01:31
    0 0
    PS. Sa faci si un sumar de urina si urocultura cu antibiograma,pentru a vedea daca ai si cistita pe langa infectia vaginala.

Cum adica sa-ti fie frica de doctorul ginecolog ? Aici e vorba de sanatatea ta,daca ti-e asa teama du-te la o femeie doctor ginecolog,nu am auzit pana acuma c-ar fi manacat pe cineva ,cand o sa nasti ce vei face? O sa stai cu copilul in tine pentru ca tie teama de medicul ginecolog? Astea sunt copilarii.Pune mana si du-te urgent la docor ,sa poata sa-ti recolteze cum trebuie din secretia vaginala,nu te juca.
  •  
    • 253 mesaje
    25 Sep 2006, 01:46
    0 0
    da stiu si sunt constienta de asta dar crede-ma ,ca este un adevarat cosmar pt mine am fost si la o femeie ginecolog si sa purtat oribil cand a vazut ca nu suport ,fusesem a doa oara la ginecolog ,prima data am fost la un medic barbat dar a fost ok...ecograf ,pana la exam ginecologic,pur si simplu ma doare si el zice ca opun rezistenta la intrat intelegi?
  •  
    • 599 mesaje
    25 Sep 2006, 14:22
    0 0
    pai are dreptate, normal ca opui rezistenta trebuie sa stai cat mai relaxata si muschii vaginului sa fie relaxati ca sa nu te doara. u cati ani ai mai de ti-e asa groaza? sa stii ca nu a murit nimeni dintr-un control ginecologic.
  •  
    • 213 mesaje
    25 Sep 2006, 14:49
    0 0
    Recoltarea de secretie vaginala se poate face in cadrul cabinetului ginecologic si de catre ASISTENTA.

Si te poti interesa pe forum de un medic ginecologic FEMEIE care are si CARACTER, intreaba evele si sigur iti vor recomanda pe cineva care se poarta cu blandete cu pacientele.