despre calciu

•  
    • 599 mesaje
    22 Sep 2006, 13:34
    2 1
    fetelor voi luati calciu...eu am anumite pb pt ca nu prea il asimilez si daca il asimilez il pierd f usor pt ca transpir mult la maini, talpi si axile. ultima oara cand am fost la medic mi-a recomandat calciu biologic, cica nu ar ingrasa. eu am luat vreo 3 luni calciu si am pus 3 kg pe mine si am renuntat de cateva zile sa mai iau. o sa apelez la el doar atunci cand simt eu nevoia.
  •  
    • 2778 mesaje
    22 Sep 2006, 13:40
    1 0
    Nici eu nu il asimilez.De aceea medicul mi-a dat pastile pentru fixarea calciului.

Rezolva mai intai magneziul si dupa aia calciul.Nu se fixeaza calciul daca exista deficiente de magneziu.
  •  
    • 599 mesaje
    22 Sep 2006, 13:43
    0 1
    am luat si magneziu concomitent cu calciu...nu odata ci la interval de vreo ora. ca mi s-a spus ca daca sunt luate impreuna nu se mai asimileaza nici unul. mie acum 2 luni mi-au iesit bune analizele, dar cred ca imi scad pe moment, ca am zile cand ma simt mai molesita asa.
  •  
    • 831 mesaje
    22 Sep 2006, 13:50
    0 0
    Extravaganza, te rog, zi-mi si mie ce fel de Ca ai luat de ai reusit sa pui cateva kg.? Caci io am slabit f. mult
  •  
    • 599 mesaje
    22 Sep 2006, 13:58
    0 0
    pai u ai luat calciu pana acum? eu am luat de vreo 4 luni osteocynesine, este calciu homeopat se gaseste la farmacii, nu chiar la toate, dar la sensi blu au. este 100 si un pic de mii si are 60 de tablete. si ei poti lua de la 2 la 6 tablete pe zi. cate 2 sugi. nu se iau cu apa se sug, sunt dulci. mai poti lua si calciu lactic de 500 cate 2 sau 3 pe zi dupa mese, daca nu ai rezultate cu osteocynesine. eu cred ca m-am ingrasat si ca nu prea am mai facut miscare in vacanta asta.
  •  
    • 8403 mesaje
    22 Sep 2006, 14:12
    0 0
    Numai calciul lactic si Clorocalcinul au molecula usor absorbabila.

cat despre magneziu nu se ia sub nici o forma in cursul unui tratament cu calciu, ci dupa incheierea acestuia..

calciul se fixeaza cu ajutorul vitaminei D. o expunere la soare de 15 minute zilnic, duce la sintetizarea in organism a acestei vitamine.daca nu, de recomandat vitamina D2 sau D3 injectabil- unii spun si/sau pe cale orala, eu recomand totul aproape injectabil.

sanatate multa!
  •  
    • 1447 mesaje
    22 Sep 2006, 14:15
    1 0
    si eu am avut carenta de Ca, am luat Calciu normal- comprimate impreuna cu Alpha D3!
  •  
    • 831 mesaje
    22 Sep 2006, 16:04
    1 1
    Ba cum sa nu! Am luat Ca+D3 de la Ozone, Ca lactic si acu' iau Ca efervescent, da' continui sa slabesc...
  •  
    • 686 mesaje
    22 Sep 2006, 17:47
    0 0
    ilinca fa-ti niste analize la tiroida pentru ca atunci slabesti.
  •  
    • 831 mesaje
    22 Sep 2006, 18:41
    0 0
    Ciresika, mersi de pont...insa mi le-am facut acu' 3 sapt. (crezand ca am hipertiroidie) si au iesit valori normale Nu inteleg ce poate fi....poate oboseala...stressul...mancatu' pe fuga...
  •  
    • 686 mesaje
    22 Sep 2006, 19:25
    0 0
    Incerca sa mananci dimineata mai mult pentru ca e cea mai importanta masa sau daca nu poti manca mult imparte in 2 si mananci peste 2 ore. Pe parcursul zilei sa-ti faci un program in asa fel incat sa mananci la aceiasi ora. Stresul intra-adevar slabeste asa ca ia si niste tablete anti-stres. Vitaminele CENTRUM sunt foarte bune sau SPECTRUM.