cauterizare sau ERAD(electrorezectie) ?
-
22 Sep 2006, 11:060 0Salut tuturor!
Am si eu nevoie de niste informatii.Am fost la ginecolog si in urma unei colposcopii, mi-a descoperit o rana pe col "micuta" si o zona "rosie".Testul Papanicolau mi-a iesit bine cl.II fara alte probleme.Medicul mi-a spus ca pot face cauterizare sau erad,dar el imi recomanda eradul care e mai sigur.
Intrebarea mea este :a facut cineva eradul ,cum i-a fost dupa ,eu stiam ca se face erad numai cand Papanicolau nu iti iese bine.
Multumesc anticipat -
22 Sep 2006, 11:39eu am facut erad cu anestezie totala acum o luna si ceva .Dureaza cam 10-15 minute interventia.Am fost puturoasa la somn si am dormit 2ore, dar de obicei dupa o ora te trezesti
Nu am simtit nicio durere ...doar mi s-a facut un pic rau seara de la anestezie (doar mie, desi mai facusera erad 3 fete in acelasi salon -depinde doar de stomacul tau
dupa erad cam o luna nu ai voie sa faci baie in cada sau sa ai relatii sexuale; de asemenea, vei primi un tratament post erad (ovule si pastile)
este printre cele mai simple si comune interventii,nu ai de ce sa iti fie frica
succes si sanatate! -
22 Sep 2006, 11:55Multumesc pt raspuns.Poti te rog sa-mi spui la ce spital ai fost tu ,si cam cati bani ar fi aceasta operatie ,cu aproximatie?Eu trebuie sa ma duc la Polizu.
-
5 Oct 2007, 15:38Te rog sa ma ierti , dar imi poti spune la ce dr la Polizu ? Doar initialele , pentru ca si eu sunt in aceiasi situatie.
Multumesc mult -
5 Oct 2007, 15:42si inca ceva , nu ti-a prescris nici un tratament , pe mine m-a frapat usurinta prin care sunt hotarati sa 'opereze' un pacient !