ajutor! oboseala!
-
0 0Buna tuturor!Acum 3 zile am reinceput munca dupa o lunga intrerupere.Problema e ca ma simt extrem de epuizata,dupa numai 4ore de munca.Nu inteleg de ce.Nu sufar de nicio boala,ma simt doar agitata.Ati trecut prin asa ceva?ce pot sa fac?mananc sanatos,dorm(si nu prea)La varsta mea(28ani)ar trebui sa zbor in timp ce muncesc,adica sa am multa energie,sunt tanara!multumesc.
-
virsta nu este totul!
Readaptarea la serviciu dupa o perioada mai lunga este un stres in plus fata de cel cotidian, deci este normal acea agitatie, sfirseala.
Fiecare organism are nevoie de suplimentarea dietei cu vitamine, minerale, oligoelemente, deoarece alimentatia este in imposibilitate sa ne asigure necesarul zilnic; de asemenea, devine necesar, odata cu cresterea sarcinilor de la serviciu sau marirea familiei, sa folosim si intaritoare pt sistemul nervos, desigur tot naturale, pt a ne proteja organismul.
Daca doresti mai multe detalii, cauta-ma pe locweb@flash.ro. -
Multi inainte Bianca!
Asa cred ca se simte fiecare dupa concediu...
Eu cand ma simt fara chef, somnoroasa, obosita, ... beau ceai verde si imi revin imediat, vorbesc serios.
Tot imi zicea o prietena sa beau ceai verde dar nu vroiam, nu stiu de ce dar nu o bagam in seama, iar intr-o zi "fara chef" am intrat pe google si am cautat informatii despre ceaiul verde iar de atunci beau in fiecare zi. -
buna bianca.si eu sunt tot o bianca

este normal cred eu sa te simti obosita dupa o lunga pauza in care nu ai lucrat.
eu lucrez abia de un an(am 24 de ani)si tin minte ca primele luni de lucru au fost groaznice,pentru ca esti solicitat atat fizic cat si psihic.
poate nu iti place ceea ce lucrezi si atunci asta te enerveaza si te oboseste fara sa iti dai seama.
eu de cateva saptamani nu reusesc sa ma adorm noaptea(refuz sa cred ca am insomnii)si mi-am cumparat tablete din extract de sunatoare.nu simt nici un efect dar toata lumea mi le-a recomandat.eu mai iau si cate o tableta de magneziu forte atunci cand ma simt foarte obosita.
sa stii ca si eu ma gandesc ca la 24 ar trebui sa pot mai mult dar am ajuns la concluzia ca generatiile se schimba datorita schimbarilor de mediu.niciodata nu o sa putem fi ca bunicii sau parintii nostri.