stimulare cu Clomifen citrat

•  
    • 16 mesaje
    21 Sep 2006, 16:16
    0 0
    Buna fetelor,

Din octombrie voi urma un tratament de stimulare cu Clomifen citrat, pentru ca nu ovulez. Imi doresc foarte mult un bebe.
    Stiti cumva pe cineva care sa fi ramas in urma unui astfel de tratament de stimulare?
    Am inteles ca este necesara monitorizare echo si ca dupa trei luni se face pauza. Aveti idee cat timp este pauza?

Multumesc,
    Vali
  •  
    • 70 mesaje
    22 Sep 2006, 12:40
    1 1
    am facut stimulare cu clomifen 5 luni si nu am ramas insarcinata ...doar am acumulat vreo 6-7 kg . eu ovulam, dar am facut stimulare pt ca eram monitorizata sa vada cand se va sparge foliculul -plus injectii cu pregnil---si uite asa vreo 5 luni in continuu si nici un rezultat. mai nou mi s-a si dereglat cm *daca inainte imi venea fix la 28 de zile acum imi vine cand la 27,la 30, la29 , iar acum mi-a venit la 32 de zile ....asa mari sperante imi facusem ca poate am ramas insarcinata ,dar uite ca nu.sunt fff dezamagita ...acum o luna m-am dus la doctorita si mi-a spus ca gata sa opresc si clomifenul si tot si sa imi calculez eu perioada fertila ..dar astept sa imi treaca cm si ma duc la alt doctor .eu si sotul meu suntem ok dpv fiziologic numai ca uite nu prea vrea sa se intample nimic si cred ca o sa innebunesc....poate tu ai mai mult noroc
  •  
    • 3528 mesaje
    22 Sep 2006, 12:58
    0 0
    Mesaj şters de administrator