stie cinevaaa?
-
0 0ce pastile se pot lua(anticonceptionale) sau ce metode exista de aplicat inainte de a face dragoste? adica sa iei ceva doar inainte de partida de amor?
sper ca m-am facut inteleasa... -
As vrea si eu sa stiu daca a folosit cineva folii cu spermicid si intr-adevar n-a ramas gravida. Nu vreau nici eu sa mai iau vreodata tablete, orice ar fi si prezervativul, la noi se rup toate... Si durex-ul. Nu ma intrebati de ce, ca nu stiu si credeti-ma nu facem lupte romane. DEci, cine foloseste folii?????
-
Nu te speria, sint o Eva. Eu numai folii am folosit de cind au aparut si... dupa vreo zece ani....de folosire cu succes, am ramas insarcinata. Am considerat ca e un dar dumnezeiesc si am acum un baietel...Deci nu e cazul sa iti faci probleme cu aceste metode pe moment. Totusi, pentru o mai mare siguranta, aplica cu 25/20 de minute inainte. Eventual roaga-l pe EL sa o aplice. Era doar o sugestie. Succes.
-
Pai la cat facem noi dragoste in ultima vreme, nu va fi nevoie sa folosesc des. Ideea e ca vreau sa poata termina inauntru... ca ... e cam nasol pt el de 2 ani, tot pe-afara saracul...
Stii cumva ce foloseste acea persoana de care ziceai? Ce firma? Eu am gasit unele chinezesti, dar n-am avut curaj sa le incerc. Chinezii au foarte multi copii, se inmultesc ca iepurii, m-am gandit ca nu-i intelept sa ma iau dupa contraceptivele lor!
-
Eu folosesc de trei ani ovule contraceptive si au rezultate 100%. Sunt si foarte bune pentru sanatatea femeii, adica este un produs antiseptic si antibacterian.Pana acum 2 luni am folosit Pharmatex ovule dar cica nu se mai importa (erau frantuzesti).De la farmacie mi-a zis ca produsul romanesc CONTRACEPT-M are aceeasi compozitie chimica ca si Pharmatex.Nu sunt scumpe, 160.000 10 bucati si se folosesc cu 5-10 min.inainte de contact.
" CUM ACTIONEAZA
Clorura de benzalconiu (Contracept M) este un agent tensioactiv cationic ce distruge membrana celulara a spermatozoizilor. Substanta are nu numai o actiune spermicida puternica ci si antiseptica si este bactericid pe principalii germeni responsabili de boli cu transmitere sexuala. Studiile clinice si de laborator au dovedit si un efect de inactivare a virusului HIV. Desi este un antiseptic puternic, clorura de benzalconiu nu distruge flora saprofita a vaginului, nu trece in cavitatea uterina, nu se absoarbe in organism, nu trece în sange sau in laptele matern si nu produce malformatii congenitale.
DE CE CONTRACEPT-M?
• Este o metoda de contraceptie locala sigura si usor de utilizat.
• Actioneaza prin distrugerea spermatozoizilor si formarea unei “bariere” la
nivelul colului uterin ce impiedica intrarea spermatozoizilor in uter si fecundarea ovulului.
• Are actiune antiseptica si este bactericid pe principalii germeni responsabili de boli cu transmitere sexuala.
• Actioneaza strict local, nu trece in cavitatea uterina, nu se absoarbe in organism, nu trece in laptele matern sau in sange.
• Nu afecteaza echilibrul hormonal.
• Nu produce malformatii congenitale.
• Eficacitatea contraceptiva este comparabila cu a steriletului si cu a minipilulei progestative.
MOD DE ADMINISTRARE
Se utilizeaza un ovul îinainte de fiecare act sexual. Ovulul se introduce profund in vagin, pacienta fiind asezata in decubit dorsal. Se asteapta pana cand ovulul s-a dizolvat complet (5-10 minute), inainte de actul sexual. Protectia asigurata este de 4 ore. In cazul unui nou contact sexual se utilizeaza un alt ovul. Nu se utilizeaza sapun pentru spalare, deoarece spermicidul este distrus. Toaleta externa se face numai cu apa simpla. Irigarea vaginala se poate face la 2 ore dupa utilizarea ovulului.
Daca ovulul s-a topit datorita caldurii, se pune in frigider. Ovulul va reveni la forma initiala fara nici o alterare a produsului."
Aceste informatii le gasiti pe site-ul www.contracept-m.ro