Lentile de contact sau ochelari
-
20 Sep 2006, 15:530 0Fetelor as vrea sa stiu parerea voastra pro si contra. Ce ar fi mai bine sa folosesc lentile de contact sau ochelari ?
-
20 Sep 2006, 16:18eu port lentile de contact de 8 ani si nu am avut probleme de adaptare....unde mai pui si faptul ca ai posibilitatea sa iti schimbi culoarea ochilor!
-
20 Sep 2006, 16:53heheh...mai si intrebi..lentile evident.
dar oricum merg ambele in paralel k deh seara acasa merge sa stai cu okelari.eu le am de 2 ani si nu ash mai putea fara..ochelarii mi se par incomozi..si vb celeilalte eve..unde mai pui ca ti poti schimba si culoarea ochilor.
daca nu ti-ai luat inca lentile..ai sa vezi ce diferenta e sa vezi cu tot ochiul clar si bine..nu prin ingustimea ramei de ochelari...
multa sanatate! -
25 Sep 2006, 14:18Lentilele, purtate corespunzator sunt mai sanatoase fiindca ofera si vedere periferica, avantaj pe care ochelarii nu-l au si in timp am inteles ca se atrofiaza muschii oculari. Totusi, e bine sa ai si ochelari, pt ca sunt medicamente care provoaca intoleranta la lentile, poti pierde o lentila, etc, plus e bine sa stai din cand in cand cu oschii liberi. In timp, fiind mereu protejati de lentile, ochii devin mai sensibili la vant, la frig...