Se intampla ceva cu mine?!

•  
    • 34 mesaje
    20 Sep 2006, 11:53
    0 0
    Ma simt stanjenita de ceea ce urmeaza sa va intreb, dar ma macina o problema: in timpul contactului sexual mi se intampla uneori sa fac niste ... nici nu stiu cum sa ii numesc ... "bulbucei", "vanturi" ... in zona genitala (nu anala). Mi-e f rusine de ce mi se intampla si as vrea sa-mi spuneti parerile voastre. E ceva in neregula cu mine? Sau e ceva normal... ma gandesc ca secretia, aerul si miscarile din timpul actului sexual duc la asta...va multumesc mult si sper sa nu radeti prea mult de mine!!
  •  
    • 1562 mesaje
    20 Sep 2006, 12:06
    0 0
    am mai auzit de asemenea"patanii" , am mai si citit si am inteles ca sunt chestii normale care se pot intampla oricui...deci eu zic ca nu e nimic grav cu tine
  •  
    • 34 mesaje
    20 Sep 2006, 12:08
    0 0
    Merci mult, m-am mai linistit ... pupik!!
  •  
    • 686 mesaje
    20 Sep 2006, 12:25
    0 0
    Da si eu am citit ca se poate intampla asa ceva asa ca nu te speria nu e nimic in neregula cu tine.
  •  
    • 1097 mesaje
    20 Sep 2006, 15:09
    0 0
    Stai linistita. e ceva normal. daca vrei s le eviti, inainte de contactul sexual stai pe spate si apasa-te pe abdonem.
    Se poate intampla si daca el intra prea brisc in tine si introduce aer.
  •  
    • 77 mesaje
    20 Sep 2006, 15:23
    0 0
    buna
    sunt si eu cu "problema" asta.Am citit pe undeva ca se intampla mai des la femeile care au nascut(eu fac parte din ele) asa ca asta m-a linistit oarecum. Dar a contat si reactia sotului meu,vazand ca ma simt prost in astfel de situatii.Incearca sa treci cu vederea,cand se intampla sau daca e vorba de partenerul tau,explica-i ca e firesc sa se mai intample si astfel de "chestii" in corpul unei femei,nu e nimic in neregula cu tine.