Ajutati-ma Evelor, va rog!
-
19 Sep 2006, 18:330 0Am 27 de ani si in urma cu 3 luni si cateva zile am suferit o intrerupere de sarcina (25 saptamani) ascultand sfatul medicului. Copilul meu fusese diagnosticat cu HOLOPROZENCEFALIE LOBARA, MIELOMEMENINGOCEL, TIFOZA LOMBARA, HIPOTROFIE FETALA! La analizele anterioare totul iesise perfect, am fost la medic in fiecare luna, am luat vitamine (elevit pronatal).
In rest doctorul nu mi-a mai recomandat nimic!
Am facut si testul de toxoplasma si igM era pozitiv 80 ui/ml iar igG negativ. El a spus ca totul e in reula cu toxoplasma!
Inca nu-mi poate explica ce s-a intamplat si cum de nu a vazut mai repede.
Am trecut prin chinuri cumplite atat psihice cat si fizice.
As dori sa stiu la o a doua sarcina exista din nou riscul anomaliilor la copil? ... si imi doream copilul mai mult decat orice pe lume dar toti doctorii la care am fost mi-au spus aceeasi solutie cand eram insarcinata: intrerupere de sarcina!
Ajutati-ma va rog! -
19 Sep 2006, 21:30nu ,scumpo,stai linistita,nu e o regula ca acest necaz sa se repete!in definitiv,cu totii suntem la mina lui dumnezeu!e foarte trist ca s-a intamplat asa ceva,dar trebuie sa gasesti in tine puterea de a depasi aceasta durere si sa te gandesti ca micutzul tau e acum un ingerash si ca acolo ii e mult mai bine,decat i-ar fi fost aici,chiar daca avea dragostea ta sa-l protejeze!ar fi crescut si si-ar fi dorit sa faca mai mult decat ii permitea trupul!
sunt alaturi de tine in aceasta suferinta si fi convinsa ca data viitoare va fi f.bine si vei avea un puiut adorabil,perfect sanatos! -
24 Sep 2006, 19:46multumesc mult pentru incurajare, chiar am nevoie. Imi este geu sa trec peste asta insa sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa reusesc!
-
24 Sep 2006, 19:51o sarcina normala nu este chiar asa de usor de obtinut in conditiile stresante de viata actuale; pt rezultate cit mai bune trebuie sa ne facem educatia, adica sa invatam sa ne pazim sanatatea chiar daca avemun serviciu greu, probleme familiale, etc.
Pt cele doritoare de informatii autorizate, verificate in timp, le astept sa corespondam pe locweb@flash.ro.
Fara suparare, dar nu vreau sa scriu doar ca sa aiba ce sterge admin,>>>>>