AJUTOR

•  
    • 14 mesaje
    19 Sep 2006, 17:13
    0 0
    am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Am facut un avort acum 1 luna si 1 saptamana si inca nu mia venit ciclul,in plus testul de sarcina mia iesit pozitiv si imi curge si infectie de jos ce ar putea fi?
  •  
    • 205 mesaje
    19 Sep 2006, 17:20
    0 0
    scrie-mi te rog pe privat daca nu poti pe forum si da-mi mai multe detaliiupa avort ai stat cele 3 saptamini cuminte?te-a curatat bine?scuze ca te intreb dar trebuie sa stii asa ceva inainte sa dai un sfat.chiar mi-as dori sa te pot ajuta.
  •  
    • 205 mesaje
    19 Sep 2006, 17:22
    0 0
    ciclul iti poate veni in maxim 6 saptamini.nu te-ai dus la doctor?de cind ai infectia,sau cum se manifesta
  •  
    • 14 mesaje
    19 Sep 2006, 23:12
    0 0
    am stat cuminte 2 saptamani apoi am facut protejat.deci nu e posibil nu imi iesea nici testul pozitiv pt ca era prea devreme.eu sunt disperata.Nu mai stiu nimic .e posibil sa fiu insarcinata chiar daca am facut avort sau sa fie resturi.apropo infectia o am de cand mia fost facut avortul
  •  
    • 14 mesaje
    19 Sep 2006, 23:13
    0 0
    infectia este urat mirositoare de culoare.eu inainte nu manifestam acest gen de scurgeri.e posibibil sa imi fi facut ceva acel medic?
  •  
    • 2039 mesaje
    19 Sep 2006, 23:59
    0 0
    Tu stai cu infectia aia in tine de o luna si o saptamana? Fugi imediat la doctor, nu mai sta!
    Da, e posibil sa nu te fi curatat cum rebuie!
  •  
    • 205 mesaje
    20 Sep 2006, 10:29
    0 0
    sigur nu esti gravida si infectia e de la avort.nu te-a curatat bine.vezi ca de la asa ceva o poti pati rau.da fuga repede la doctor pt. ca tu ai infectie in tine.tinene la curent cu ce vei rezolva si multa sanatate!
  •  
    • 14 mesaje
    20 Sep 2006, 10:50
    0 0
    da dar de ce imi iese testul de sarcina pozitiv?iti multumesc si o sa va tin la curent.Am de gand sa ma duc sambata.
  •  
    • 205 mesaje
    20 Sep 2006, 10:57
    0 0
    nu stiu sigur ,dar probabil ca de la resturile ramase.eu in febr. am pierdut o sarcina la 2 luni,dar ii multumesc lui D-zeu ca a fost totul in regula.du-te la doctor.esti din bucuresti?ti-as putea recomanda un doctor bun daca da.
  •  
    • 14 mesaje
    20 Sep 2006, 11:05
    0 0
    nu sunt din bucuresti,dar daca totusi sunt insarcinata ce ma fac k la sfarsitul lunii intru in 3 luni .Sa ma duc la nenorocitul kre mia facut avortul ala sai cer socoteala?
  •  
    • 14 mesaje
    20 Sep 2006, 11:05
    0 0
    nu sunt din bucuresti,dar daca totusi sunt insarcinata ce ma fac k la sfarsitul lunii intru in 3 luni .Sa ma duc la nenorocitul kre mia facut avortul ala sai cer socoteala?
  •  
    • 14 mesaje
    20 Sep 2006, 11:06
    0 0
    am mai citit pe internet k , chiar daca mia fost facut avort si au ramas resturi testul poate ieis pozitiv o fi adevarat?
  •  
    • 267 mesaje
    20 Sep 2006, 11:09
    0 0
    pr roxi_r.spune-mi te rog care a fost motivul sau motivele din cauza carora ai pierdut acea sarcina?caci si eu era s-o patesc,insa la mine a fost din cauza strsului si a unei sperieturi mari.e nevoie sa te mai si chiroteze dc pierzi sarcina?merci.pupici.
  •  
    • 2778 mesaje
    20 Sep 2006, 12:15
    0 0
    Ioana,cum stai cu infectia aia?Fugi repede la doctor ca poate mai tarziu o sa vrei copii si nu o sa ii poti avea.
  •  
    • 2778 mesaje
    20 Sep 2006, 12:16
    0 0
    PS: Imi zici si mie te rog ce metoda a dat gres?Luai pilule?
  •  
    • 205 mesaje
    20 Sep 2006, 12:37
    0 0
    loveaur:mie mis-a oprit sarcina din evolutie desi am facut tratament pt. mentinerea ei.pt. sarcinile oprite din evolutie inca nu se stiu cauzele precise.eu nu am ridicat,nu am stat in frig,nu am avut nici stres sau sperieturi deci nu stiu care a fost cauza.de la sarcina am facut si chisturile(vezi operatii de chist pe ovar)
  •  
    • 205 mesaje
    20 Sep 2006, 12:41
    0 0
    bineinteles ca e nevoie sa te curete,eu am pierdut sarcina acasa in cada si pe urma am fost sa ma curete.daca nu te duci,pot ramine resturi si singerezi pina mori si nu exagerez sa stii.sunt cazuri extreme dar exista.
  •  
    • 213 mesaje
    20 Sep 2006, 12:51
    0 0
    Ioana123 de septicemie tu nu ai auzit?
    S-au intamplat destule nenorociri cu femeile care au stat cu resturile in ele si s-au dus prea tarziu la dr.Ce mai astepti,vad ca si fetele ti-au zis acelasi lucru?
  •  
    • 2039 mesaje
    20 Sep 2006, 13:02
    0 0
    De ce mai astepti pana sambata? In 3 zile se intampla multe!
    Si da, vreau sa te sperii, fiindca e vorba de tine si de sanatatea ta si habar nu ai cate nenorociri se intampla! Du-te la doctor mai repede ca si-asa stai de mai bine de o luna cu o infectie in corp!
  •  
    • 2778 mesaje
    20 Sep 2006, 13:21
    0 0
    Nu imi vine sa cred ca stai atata timp fara sa mergi la medic.
    Fiica unei prietene de-a mamei mele a facut avort si a stat acasa desi avea infectie si nu a zis nimic.Cand a ajuns la medic era prea grav si nu mai avea ce sa ii faca.A murit si avea 18 ani saracuta

Zau asa...parca am fi in evul mediu.
    De ce atatea avorturi,complicatii si decese?

Mai stiu un caz cu o eleva de liceu care a stat acasa ce a stat cu infectia ca cica nu o durea.Si cand s-a dus a trebuit sa ii scoata tot.Acum isi doreste copii dar nu mai are cum sa ii aiba