puls mare
-
19 0as avea nevoie si eu de o parere de la voi. de obieci am pulsul 105 sau oricum peste 100. o data am avut si 160 prin iarna.
va rog ajutati-ma k am doar 21 de ani si nu mie se pare normal. tensiunea e ok! -
si eu mai am pulsul accelerat...cel mai mult am avut 138. eu mai iau cate un distonocalm cand am tahicardie, mi-a zis medicul sa iau si nu face rau daca iei doar la nevoie. m-au consultat multi medici la inima si a zis ca totul e ok, suflul e bun. nu e boala de inima stai linistita. pot fi mai multe cauze: hormonal, poate ai emotii sau esti mai agitata, cand esti obosita pulsul creste sau poate ca ai lipsa de minerale. eu ma tratez de cateva luni la homeopat si vreau sa spun ca ma simt mult mai bine.
-
aha! habar nu aveam ca asta e tahicardie!
o sa ma duc coricum sa imi fac niste analize sapatamana viiitoare ca nu mi-am facut cam de mult adica de vreo 3 ani
rusine!
am observat ca imi creste pulsul cand beau cafea asa ca acum mai beau doar 3 in 1 mild sau cafea facuta d mine f slaba si cand mi-e foame sau trec f multe ore fara sa mananc. merci de sfaturi -
RalucaMada iti dai seama ce zici?cum poti afirma ca la nervi un puls se duce pana la 180-200?la pulsul asta se intra in fibrilatie(cred ca stii ce e fibrilatia).
Pulsul mare poate mai poate fi dat de lipsa de calciu si magneziu.Daca zici ca ai facut control la inima si nu e nimic...
Iar un puls intre 50-60 e normal.Normal ca la efort creste,dar atata timp cat stai in pat,la tv la calc 60 e absolut normal. -
multumesc f mult pt raspunsuri. cand o sa imi fac analizele o sa vad daca am lipsa de ceva. a!mi-am intrebat dr de familie de kestia asta si a zis ca nu e nimic de facut, sa incerc sa nu ma stresez pt orice, sa beau cafea fara cofeina si cat mai putina cola. ee spune ca asa sunt eu mai agitata si mai emotiva. poate asa e, dar pe mie ma deranjeaza. nush cum sa va zic dar simt cand am pulsul mare adica imi tresar toate venele pe la gat, pe la tample

sanatate multa -
drama_queen daca ai pulsul marit in repaus si chiar in somn ,se poate ajunge si la 140 batai/minut si chiar mai mult ,adica in mod costant ai aceasta valoare f mare este vorba de hipertiroidism.
Daca ritmul nu este crescut in mod constant,ci ai doar fluctuatii ale pulsului,cand mic cand mare, atunci este sigur pe sistem nervos,probabil esti o fire mai agitata. -
exact aceasi problema o are si sora mea(are 17 ani). am fost cu ea la doctor,i-a facut electrocardiograma, analize la tiroida si totul i-a iesit ok. apoi cu ecograful a vazut ca are organele interne mai mici decat ar fii trebuit.a zis ca nu-i nici o pb si ca daca face sport, in mod special INOT, va disparea pb asta. i-a prescris si calciu, magneziu si fier desi nu avea lipsuri mari.