triregol
-
19 Sep 2006, 11:440 0buna fetelor!
Vreau sa-mi spuneti si mie ce parere aveti despre triregol, cele care a-ti folosit.Are concentratie mare de hormoni?Eu am luat mult timp si mi-a fost foarte bine. acum am facut pauza 2 luni, pt ca am tot auzit ca e bine sa faci. Acum vreau sa iau din nou tot triregol, dar ma gandesc acum sa nu am reactii adverse, sa nu cumva sa ma ingras, cu toate ca prima data cand am luat nu am avut nimic de genul asta. Ma gandesc dupa pauza sa nu fie putin alte reactii. Voi ce parere aveti? -
19 Sep 2006, 12:07Buna!
Si eu iau Triregol de mult timp si nu am avut nicio reactie neplacuta.Inca nu m-am hotarat sa fac o pauza.In principiu nu ar trebui sa ai neplaceri daca zici ca ai mai luat, dar cel mai bine iti poate spune un doctor, poate chiar si medicul de familie. -
20 Sep 2006, 12:11eu am tot luat si nu am avut nimic...insa am auzit pers care s-au ingrasat sau nu le-a priit...ce sa zic,..depinde de la caz la caz
-
20 Sep 2006, 14:10Eu am luat triregol de la 20 pana la 27 de ani. Primii ani a fost absolut ok! In ultimul an insa incepusem sa am aritmie cardiaca,ma sufocam, si mi se umflau picioarele, ma dureau, de-abia mergeam pe strada. Doctorul mi-a spus sa le intrerup, pt ca anticonceptionalele ar avea ca efect probleme de circulatie, tromboflebita.
Nu am mai luat un an, fiind in pauza de partener stabil.
Am luat apoi inca 7 luni si...dezastru: aceleasi palpitatii, picioare umflate si, culmea, m-am ingrasat aproape 6 kg, eu fiind micutza de inaltime. Am renuntat la pilule si am slabit 4,5kg.
N-as mai lua acum tot triregol. De fapt nu as mai lua deloc, pentru ca urasc sa fiu plinutza si sa ma stranga toate hainele. In plus, stau in pantofi cu toc toata ziua la serviciu...ar fi un calvar.