radiografie pulmonara
-
18 Sep 2006, 19:032 0Imi poate spune cineva unde pot face o radiografie pulmonara,si cam cit costa,si daca dupa radiografie poti sa-ti dai seama daca ai TBC.
Si inca o intrebare
aca ai fost vaccinat anti-tbc in copilarie,te mai poti imbolnavi?Stiu ca teoretic nu,dar am vazut citeva posturi mai demult cu persoane care aveau TBC si teoretic cred ca erau si ele vaccinate,si atunci cum s-au imbolnavit? -
18 Sep 2006, 20:50Buna ambra...
du te la medicul de familie, si stie unde sa ti dea trimitere.
stiu ca se fac la Policlinica vitan, la demisol, cred e vreo 400 de mii,dar cu trimitere dubla de la medic e gratis, sau la orice policlina cu plata cred ca se face. la Medlife e 650 de mii sau un milion(sunt 2 tipuri).
la medicover:Rg. Cardio-pulmonara fata 590.000
Rg. Cardio-pulmonara profil 590.000
Rg. Cardio-pulmonara fata + profil 980.000 -
19 Sep 2006, 09:43dar radiografie la coloana unde pot face? policlinica vitan se poate face?si cam cat costa?
-
19 Sep 2006, 09:56TBC-ul il poti face chiar daca ai fost vaccinat in copilarie. O stare de debilitate fizica a orgamismului marcata, cu astenie, adinamie, regim alimentar slab conturat, favorizeaza instalarea acestei boli.
Bacilul Koch se gaseste oricum in aer, dar organismul in mod normal ii face fata imunologic singur. Invadeaza organismului in momentele descrise mai sus.