bolnavii cu capul
-
0 0poate cineva sa-mi dea un sfat?sambata am fost agresata de un asemenea om,care spre nefericirea mea sta sub acelasi acoperis cu mine.a vrut sa dea in mine,insa s-a limitat doar sa ma impinga.m-am dezechilibrat si am cazut lovindu-ma la piciorul stang de un dulap.m-am invinetit.eu sunt insarcinata in 3 luni si m-am speriat rau,mi s-a facut rau,noroc ca a venit sotul meu aksa si a chemat salvarea.puteam sa-l pierd pe bebe.vroiam sa chem politia dar n-am facut-o.cum tb sa procedez,sa fiu crezuta si de ceilalti ca m is-a intamplat asta?
-
Nu stim exact ce relatie este intr-e tine si persoana respectiva, dar parerea mea e sa gasiti tu si sotul tau o cale de mijloc, care sa avantajeze ambele parti, mai ales ca esti insarcinata si ai nevoie de liniste si relaxare.Daca persoana devine agresiva cu atat mai mult, gandeste-te la bebele tau. Iti doresc numai bine!
-
certificatul medico-legal putea fi o dovada in cazul in care aveai de gand sa il dai in judecata pe nenorocitul ala care zice ca ti-e tata.
dar... tu n-ai avut curaj nici sa chemi politia, ca sa-i faca un proces verbal si sa-i dea o amenda pentru tulburarea linistii publice, daramite sa-l dai in judecata... intr-un fel, e de inteles: stati in casa lui...
adunati-va lucrusoarele si plecati de acolo. intre timp, fii inteleapta, fereste-te sa mai intri in discutii cu nebunu'. ciocu' mic, pana te vezi scapata din balamuc. -
nu ai inteles bine.nu e vb de tatal meu, ci de tatal lui.stam cu totii in casa tatalui meu,el nu sta cu noi.nu-i vb de lasitate mai ci de faptul ca mie mi s-a facut rau si nu mai m-am gandit la asta atunci.nici la spital nu cred ca ajungeam dc nu m-ar fi dus sotul meu.eu m-am speriat rau,am facut o cadere de calciu,am sangerat etc.
-
nici nu l-am bagat in seama,el s-a luat de mine.totul a inceput de la faptul ca cica i-a dat sotul meu cu usa in cap.el nici nu era aksa.at pe mine m-a bufnit rasul si at am luat-o.ce te faci cu nebunul.si totul din cauza lui ca tine toate usile deschise si se face curent.normal ca se trantesc,poate si-n capul lui ca de cine-l pune sa stea dupa usi si sa faca pe detectivul.
-
Fata mea ai doua solutii, sau sa te obijuiesti ca este bolnav si sa ii dai dreptate pe fata binenteles, fara sa ii zici ce gandesti, si se v-a linisti, sau sa te muti de acolo. Stiu cum e ca am si eu o bunica asa, de cand a murit bunicul pana cand mama s-a saturat de crizele ei si nu a mai mers 1 luna la ea, acuma stii ce frumos se poarta nici nu o recunosti. Incearca sa il lasi singur macar o perioada, sa plecati la rudele sotului tau sau la niste prieteni macar 1 saptamana, sa va simta lipsa si se v-a schimba mult. Oricum ai nevoie de multe rabdare si gandeste-te ca nu are rost sa te inervezi si sa te consumi pentru ca e un om bolnav si nu se stie unde ne v-a duce si pe noi viata.
-
poate ca ai si tu dreptate.oricum eu iti multumesc pt sfaturile date, insa n-am cum sa fac asa ceva, nu pot pleca de aksa sa-l las ,de fapt sa-i las pe ei singuri(el si baba) sa faca ce vor.am tb la serviciu si din moment ce nu-mi pot lua un medical sa stau si eu linistita aksa,prefer sA ma duc la mca,caci sunt mai linistita.si de altfel m-am, saturat sa zic ca ei.cu nebunii nu te pui.noi plekm dimineata de aksa si mai ajungem seara tarziu din cauza prb care le avem si tot ii deranjam,tot noi consumam mai mult etc.singura solutie e sa plek de acolo,insa o sa mai dureze ceva.sper sa fiu bine totusi sa nu se intample nimic cu mine.nu s-o pierde un bebe dintr-o cazatura,dar mie mi-a fost tare rau atunci,m-am speriat si la spital asa mi-au spus.merci mult,va pup pe toate si sa auzim de bine.
-
ce sa mai astept mai ca nu se mai poate.era sa pierd sarcina odata,nu vreau sa se mai repete.o sa ne mutam dar n use stie cand exact,luna viitoare,scapam de nebunii astia.noi n ufacem nimic plecam dimineata de aksa si ne intoarcem seara si tot degeaba.simpla prezenta a noastra ii deranj pur si simplu.noi ii lasam in pace dar degeaba.nu ma lasa sa fac mancare etc.ce sa mai am ajuns tare rau,imi spal vasele in lighean etc.dar n-o mai fi mult si scap. merci pt sfaturi oricum va pup pe toate.