extrasistole

•  
    • 100 mesaje
    18 Sep 2006, 09:47
    0 0
    Fac des extrasistole ventriculare mai ales cand sunt foarte emotionata nu pot sa ma stapanesc. La ultimul consult cardiologic din cauza emotiilor EKG- ul mi-a iesit foarte ciudat de a ras si doctorul.
    Sunt periculoase aceste extrasistole.
    Mentionez ca am si un prolaps de valva mitrala cu insuficienta mitrala gradul II.
    Stie cineva daca exista un tratament naturist pentru combaterea lor?
  •  
    • 8403 mesaje
    18 Sep 2006, 10:32
    0 0
    avand in vedere prolapsul de valva mitrala si insuficienta ar fi bine sa tii legatura in tandem atat cu un specialsit cardiolog dar si cu un homeopat.

mi se pare de mai bun simt fata de tine sa nu iti recomand tratamente naturiste aici-pentru ca plantele medicinale au principiile active intr-o anumita diza, in functie de ora recoltarii, perioada recoltarii, uscare, etc.ori, tu..ai nevoie de o anumita doza de substanta activa si...daca nu se gaseste in ceaiurile tale....este inutil.

singura recomandare pe care ti-o dau aici, este tinctura de valeriana- se gaseste la farmacie.

si ar fi bine sa cauti elemente bogate innpotasiu, sau sa iei profilactic Aspacardin(Panangin) cate doua tablete pe zi.

sanatate multa!