tremuraturi

•  
    • 7 mesaje
    17 Sep 2006, 10:51
    0 0
    ajutorrrrrrrrr.E posibil cand ma asez seara in pat si cand ma trezesc dimineta sa imi tremure parul in cap si tot corpul dar sa nu se vada ce poate sa fie asta?
  •  
    • 9835 mesaje
    17 Sep 2006, 10:58
    0 0
    e un tremur nervos sau un tremur de frig?
  •  
    • 7 mesaje
    17 Sep 2006, 11:01
    0 0
    Nu e sg de la frig cred ca nervos dar asa ceva nu am patit niciodata si nici nu am auzit si e mai rau seara si dimineata
  •  
    • 3198 mesaje
    17 Sep 2006, 13:09
    0 0
    Cum adica iti tremura parul dar nu se vede? E doar o senzatie?
    Mai este insotita si de alte stari?
  •  
    • 7 mesaje
    17 Sep 2006, 14:37
    0 0
    Parul se vede ca tremura dar tremuratul e in corp alte simptome ar fi senzatia de furnicaturi in brate de rece de cald e ceva foarte ciudat si simt capul asa de greu iar prob e ca la doctor nu pot ajunge cel putin o saptamana
  •  
    • 354 mesaje
    17 Sep 2006, 15:03
    0 0
    Daca simti si furnicaturi in brate e clar o lipsa de calciu.Apuca-te sa iei niste calciu si cand ajungi la un medic sa iti faci si analizele.
  •  
    • 97 mesaje
    18 Sep 2006, 06:37
    0 0
    Sigur este din cauza unei stari nervoase, si eu am avut asa ceva acum 2 ani, m-a tinut toata noaptea si din cauza tremuraturilor am avut greata si dupa aceea voma.Am luat un meprobamat care este un calmant dar si un miorelaxant si m-am mai linistit.Este o senzatie foarte neplacuta , cu calmante si calciu se mai amelioreaza.Incearca si exercitii de relaxare, de respiratie, sau daca nu vrei sa iei pastile bea un ceai de tei sau valeriana.
  •  
    • 7 mesaje
    18 Sep 2006, 09:56
    0 0
    Starea asta o am de cateva zile si la fel cu stare de voma si nu am pofta de mancare dar e posibil sa se agraveze cu timpul sa am probleme cu nervii ?
  •  
    • 3198 mesaje
    18 Sep 2006, 09:56
    0 0
    Fara prescriptie madicala poti lua doar calciu.
    Ce spui tu poate fi o spasmofilie sau chiar o tetanie (zvacnirile musculare), care au cauza tot lipsa de calciu sau chiar probleme ale tiroidei. Daca era pe fond nervos, cred ca nu te-ar fi surprins asa de tare... Dupa o criza de draci nu te mai mira un tremurat. Plus ca nu se repeta zilnic la fel.
    Trebuie sa te linistesti si sa mergi la medic cat de curand poti. Daca nu poti merge din cauza medicului tau, atunci du-te la Urgenta, te vor primi.
  •  
    • 8403 mesaje
    18 Sep 2006, 10:23
    0 0
    posibil sa fie o lipsa de potasiu.
  •  
    • 412 mesaje
    18 Sep 2006, 11:29
    0 0
    andreea nu simti ca tii frica?? sau park ai o presimtire rea?? eu asa am avut mai multe zile...asta de la lipsa de calciu-- si reomatism...sa dea Domnu sa nu ti se agraveze pana ajungi la doctor... multa sanatate...
  •  
    • 7 mesaje
    18 Sep 2006, 11:38
    0 0
    frica nu imi e ma speri intradevar cand vad ca imi tremura capul si nu il pot controla efectiv se vede parul cum tremura acum iau tablete calciu magneziu si zinc e bun ?