tremuraturi
-
0 0ajutorrrrrrrrr.E posibil cand ma asez seara in pat si cand ma trezesc dimineta sa imi tremure parul in cap si tot corpul dar sa nu se vada ce poate sa fie asta?
-
Sigur este din cauza unei stari nervoase, si eu am avut asa ceva acum 2 ani, m-a tinut toata noaptea si din cauza tremuraturilor am avut greata si dupa aceea voma.Am luat un meprobamat care este un calmant dar si un miorelaxant si m-am mai linistit.Este o senzatie foarte neplacuta , cu calmante si calciu se mai amelioreaza.Incearca si exercitii de relaxare, de respiratie, sau daca nu vrei sa iei pastile bea un ceai de tei sau valeriana.
-
Fara prescriptie madicala poti lua doar calciu.
Ce spui tu poate fi o spasmofilie sau chiar o tetanie (zvacnirile musculare), care au cauza tot lipsa de calciu sau chiar probleme ale tiroidei. Daca era pe fond nervos, cred ca nu te-ar fi surprins asa de tare... Dupa o criza de draci nu te mai mira un tremurat. Plus ca nu se repeta zilnic la fel.
Trebuie sa te linistesti si sa mergi la medic cat de curand poti. Daca nu poti merge din cauza medicului tau, atunci du-te la Urgenta, te vor primi.