Recomand produse Herbalife pentru slabit

•  
    • 19 mesaje
    8 Iun 2003, 19:45
    0 0
    Nu va supuneti unor diete chinuitoare.
    Au doar efecte temporare.
    Eu am urmat un program Herbalife pentru slabit care nu a fost prea costisitor si am fost uimita de rezultate.
    Vi le recomand cu incredere!
    Daca doriti detalii ma gasiti la email: oanaxp@eva.ro sau tel 0724534518.
  •  
    • 206 mesaje
    9 Iun 2003, 00:38
    0 0
    Auzi, in primul rind nu este nimic in pastilele alea care sa te faca sa slabesti, sint plante facute pudra sau laxative . In al doilea rind aici nu se fac vinzari !!
  •  
    • 19 mesaje
    9 Iun 2003, 10:13
    0 0
    Buna draga!
    Ai incercat pastilele acestea? Vad ca esti foarte revoltata si nu inteleg de ce.
    Oricum nu stiu de ce reactionezi asa. Poate ca tu ai folosit aceste pastile iar la administrarea lor ai continuat sa maninci exagerat.
  •  
    • 1443 mesaje
    9 Iun 2003, 12:26
    0 0
    oana nu e cazul sa raspunzi intepat. in primul rind, ai postat acelasi mesaj pe toate subforumurile, nu e corect, caci publicitatea mascata e interzisa aici. in al doilea rind, produsele pe care incerci sa le vinzi nici nu sunt aprobate de Ministerul Sanatatii. compania care s-a introdus cam fraudulos in Romania s-a bazat pe faptul ca nu sunt verificate pastilele pe baza de plante. este laudabil ca incerci propria afacere, dar nu cu riscul sanatatii altora. cunosc cazuri de persoane care au consumat faimoasele tale produse si s-au ales cu ficatul distrus si nu numai.

dragelor, va sfatuiesc sa nu consumati in veci produse farmaceutice care nu au parafa Ministerului Sanatatii! si nici dintr-acelea recomandate de necunoscuti! mergeti la medicul de familie, va va recomanda un nutritionist sau pastile indicate starii voastre de sanatate!
  •  
    • 248 mesaje
    11 Iun 2003, 17:58
    0 0
    NU recomand Herbalife!!!! Sint doar niste abureli scumpe. O prietena a incercat de 2 ori "minunatul" produs, a slabit cit tinea cura respectiva, apoi punea pe ea mai mult decit avea inainte. De fapt sint doar niste prafuri care, cica, iti asigura mineralele si vitaminele pe care le pierzi cit timp, DE FAPT, tii o cura de slabire obisnuita:fara dulciuri, bauturi carbogazoase, fainoase, grasimi.Cit despre Oana, nu trebuie sa va suparati pe ea, e invatata sa fie agresiva. Daca veti fi atente, toti reprezentantii Herbalife sint agresivi, trag de tine efectiv. Le spui ca nu te interseaza si ei continua sa-ti stea in cale pina isi termina poezia. Acestia sint peste tot: in magazine, autobuze, pe strada, chiar pe chat.
  •  
    • 206 mesaje
    11 Iun 2003, 22:22
    0 0
    faza este ca compania asta (eu am auzit prima data de ea chiar cind au venit in Ro.m, acum aprope 4 ani cred) este si in US dar se stie ca este vrajeala si nu au avut succes deloc mai ales ca preturile lor sint extrem de mici pe cind in Ro. imi aduc aminte ca erau astronomice.
    Despre "pastilele miracol" sint la fel ca toate suplimentele de la farmacie, ceva vitamine si minerale si sa para mai interesante si exotice (pentru a justifica pretul) ceva extracte pudrate de plate.
    In cel mai bun caz te vor face sa te duci regulat la toaleta si ajuta organismul in general dar la banii aia probabil ca este mai bine sa cumperi ceva calumea si mai ieftin de la farmacie.
  •  
    • 13 mesaje
    11 Iun 2003, 23:53
    0 0
    Buna dragelor!
    Se pare ca toata lumea este experta in produse nutritioniste. Eu doar atat am de spus: am avut rezultate foarte bune, adica minus 14 kg in 3 luni, plus alte imbunatatiri in starea sanatatii mele. M-am mentinut fara probleme de 2 ani. Deci...
    In al doilea rand nu sunt produse de slabit, ci pentru schimbarea metabolismului. Ce spuneti?
  •  
    • 1443 mesaje
    12 Iun 2003, 16:17
    0 0
    Adory, ar fi multe de spus, mai intai spune-ne tu ce este asa benefic in schimbarea metabolismului?!

14 kg in 3 luni? si n-ai nici o dereglare de sanatate? in special cu inima si tensiunea? nici o imbalanta hormonala? o migrena micuta acolo, o anemiere brusca? scaderea tonusului, dereglarea ciclului menstrual, crampe la ficat, manifestari ulceroase? e bine, ai avut noroc. dar, imi pare rau ca iti zic, nu te cred ca ti-a mers perfect cu sanatatea dupa o slabire brusca. kilogramele astea multe pe care zici ca le-ai pierdut arata, in sine, ce distructive pot fi pastilele "minune". scapi de kile in plus (poate) si te alegi cu o tona de probleme. e ca si cum ai pune motor de supersonic la bicicleta. nu e mai sanatos cu dieta si gimnastica? organismul uman este perfect, iar ingrasarea e din vina noastra, ca nu ne ingrijim cum trebuie de cum, ce, cit mincam.

si zzzapacita are dreptate, in USA compania cu pricina n-are nici o credibilitate.
  •  
    • 248 mesaje
    12 Iun 2003, 18:38
    0 0
    Stiti cum sun gargara celor de la Herbalife? "Acest produs e folosit de astronautii americani in cosmos. Asigura toate necesitatile nutritive ale organismului." De fapt sint niste prafuri care se amesteca cu apa si le maninci in loc de masa obisnuita si tu slabesti pt ca nu maninci mai nimic, decit amestecul ala de care ti se face sila la un moment dat. Ei se lauda ca au un mare succes in America.......
  •  
    • 206 mesaje
    12 Iun 2003, 21:08
    0 0
    asa fac marea majoritate a companiilor venite in Ro. si nu numai.
    Avon de ex, au preturi si calitate mai haioasa decit cosmeticele de la Drug Store (farmacie ceva mai mare care are si skincare si haircare), Oriflame, nimeni nu a auzit de ei aici.
    Pantene sint considerati cei mai infecti si haioasa calitate de shampoane. Maibelline, Cover Girl (nu stiu daca astia sint deja in R si multe alte comanii de cosmetice la fel, sint vai de curu lor dar in Ro. se dau rotunzi, ceea ce este surprinzator ese ca romanul ii crede.
  •  
    • 13 mesaje
    14 Iun 2003, 12:08
    0 0
    Dragele mele,
    Eu am crezut tot ce am auzit de la Herbalife, pentru ca eram foarte disperata si vroiam sa scap de greutate. Nu am avut noroc cu nici un fel de gimnastica si alte chestii simple. Crezi ca daca aveam probleme cu inima, stomacul, etc. mai luam timp de trei luni?? Din contra, m-am simtit foarte energizata, nu am facut foame, nu mi-a fost sila de produse si era foarte comod si placut. Nu stiu daca mai exista ceva atat de simplu si eficient in acelasi timp, ca sa scapi de greutate. Nu promovez, dar cele care nu au folosit produsele ca sa vada cum e, de ce le denigreaza?
    Va pup dulce!
  •  
    • 206 mesaje
    14 Iun 2003, 20:32
    0 0
    nimeni nu este impotriva lor , ceea ce pe mine ma deranjeaza este ca vin in Ro. si va vind voua gogosi la preturi foarte mari. Aceleasi rezultate (energie etc) le poti avea cu un complex bun de vitamine - minerale de la farmacie care costa mult mai putin.
  •  
    • 118 mesaje
    6 Ian 2004, 06:14
    0 0
    buna eu am cheltuit 600$ in 2 luni pe herbalife program si nimik ...nici un gram slabit .m-am chinuit cu pastile,apa si o singura masa pe zii +un shake 2 pe zii (( asa ca sunt de mare kkt!!!
  •  
    • 118 mesaje
    6 Ian 2004, 06:16
    0 0
    asa este !!!
    reprezentanta firmei herbalife cu care am colaborat aproape ma hartuia si abia am scapat de dansa
  •  
    • 118 mesaje
    6 Ian 2004, 06:19
    0 0
    h@h@h@ schimbarea cui?
    distrugerea ficatului..ulcer si celulita astea sunt rezultatele asa ca tu care lauzi produsele ..zand te vei opri din""mntinere" vei lua totul inapoi + inca alte kg in plus asa ca stai cuminte in banca ta cu reclama ta ( a voastra de kkt)!!!
  •  
    • 25 mesaje
    31 Mar 2004, 21:55
    0 0
    Nici eu nu v-a recomand Herbalifeul.Aruci doar banii si in loc sa slabesti te ingrasi