statiuni balneare

•  
    • 7 mesaje
    16 Sep 2006, 23:42
    0 0
    ma gandeam ca ar fi fain sa merg la iarna impreuna cu logodnicul intr-o statiune balneara.
    suntem deja f obositi de atata munca si ma gandeam ca ne-am putea relaxa si face diferite tratamente cu ape minerale si alte chestii ...
    voiam sa stiu daca a-ti fost careva ,ce statiune recomandati,daca a-ti mai vazut tineri pe acolo sau doar pensionari
    multam fain !
  •  
    • 4 mesaje
    17 Sep 2006, 18:33
    0 0
    noi mergem la Bazna langa Medias e super
    Daca vrei detalii sa imi spui

pa
  •  
    • 765 mesaje
    17 Sep 2006, 21:24
    0 0
    adi81, vreau si eu informatii despre Bazna. Cat, cum? Scrie-mi te rog pe elviyo@gmail.com
    Multumesc mult!
  •  
    • 7 mesaje
    19 Sep 2006, 20:57
    0 0
    da adi m-ar interesa amanunte si nici nu e f departe de noi....as vrea sa stiu ce conditii sunt acolo,ce tratamente fac,ma rog daca ai idee de preturi....
    thank you!
  •  
    • 570 mesaje
    19 Sep 2006, 22:43
    0 0
    Si pe mine m-ar interesa o statiune mai aproape de Bucuresti,adica sa ajungi cu masina in 2-3 ore....Stie cineva?
  •  
    • 3198 mesaje
    20 Sep 2006, 09:21
    0 0
    Telega! Jud. Dambovita. Se fac si bai in lacul sarat, dar nu cred ca mai merge la ora asta. Peisaj subcarpatic, liniste, uneori chiar pustiu. Acolo are Andreea Marin vila.
    Cand eram eu mica, langa Baicoi (Prahova) functiona o statiune care avea tot un strand cu apa sarata - Valea Stelii. Nu stiu daca mai este.
    La fel, Amara (Ialomita) - nu stiu ce mai e pe acolo.
    Nici Govora sau Calimanestiul nu sunt departe, dar acolo apele sunt pt cura interna si iti versi matzele de gustoase ce sunt...
  •  
    • 4 mesaje
    21 Sep 2006, 20:18
    0 0
    cam 100 ron cazare pe noapte cu mic dejun la pensiuni
    Piscina acoperita +sauna masaj etc sunt la hotel BAzna care este cam piperat la cazare (300 ron /noapte)
    ti-as recomanda sa stai la pensiune si doar pt rasfat +tratament s amergi la hotel (piscina este de 4 stele adevarate
    Se si mananca foarte bine la restaurantul hotelului si nu scump
    apa este super sarata poti pluti pe ea linistita
    piscina pe margine are jeturi de apa gen jacuzzi
    daca vrei nr tel de la pensiuni poti sa imi scri adriana81@zappmobile.ro
    noi mergem cam 2 weekend-uri pe luna acolo (suntem din cs avem 26 si 29 ani

pupici
    si nu prea vezi deloc batrani
    majoritaea sunt tineri