Vergeturile de pe sani

•  
    • 3 mesaje
    8 Iun 2003, 14:27
    0 0
    Am vergeturi pe sani si nu stiu cum sa csap de ele.Va rog ajutati-ma pentru ca vine vara si mi-e groaza ca nu voi putea purta bluze decoltate...
  •  
    • 1101 mesaje
    9 Iun 2003, 10:50
    0 0
    incearca masaje cu Vergisal (sau Vergisal nu mai stiu exact);se gasesc la palfar. Le faci de 2-3 ori pe zi. efectele apar dupa 2-3 saptamani.
  •  
    • 139 mesaje
    9 Iun 2003, 12:50
    0 0
    Eu mi-am cumparat o crema anti-vergeturi de la Galénic si scria în prospect ca nu se da pe sîni.
    Nu stiu crema de care zici tu se poate da; sa stiti ca sînt destul de puternice( cred ca sînt cu retinol, care este destul de periculos - eu am patit- si s-ar putea sa faca rau la sîni.
    Oricum vergeturile nu se trec, doar se atenueaza putin.
  •  
    • 560 mesaje
    16 Iun 2003, 15:25
    0 0
    c_elen cum te simti dupa cfrema contra vergeturilor?
    se vad modificarile?
  •  
    • 139 mesaje
    17 Iun 2003, 00:01
    0 0
    Eu vad ceva schimbari, dar nu stiu daca sînt de la crema , pe care nu prea am folosit-o cum trebuia( în fiecare zi)sau s-au mai atenuat pentru ca am slabit. Nu pot sa-ti spun exact. Crema, nu stiu sigur daca are sau nu retinol(pe care nu prea-l tolerez), si din cauza asta nu mi-am dat asa cum ar fi trebuit.
  •  
    • 95 mesaje
    18 Iun 2003, 17:49
    0 0
    Cum adica s-au atenuat vergeturile dupa ce ai slabit? E ciudat, pentru ca la mine se vad si mai tare de cand am dat jos cateva kilograme. Chiar ca sunt oribile. Pana acum, ma impacasem cu ideea, parca nici nu se vedeau asa rau, dar acum e catastrofa. Anul asta chiar ca nu vad marea sau nu ma vede ea pe mine. Stiu ca existe metode de indeparta vergeturile sau de a le masca dar sunt de obicei destul de costisitoare. Hai va pup.
  •  
    • 51 mesaje
    18 Iun 2003, 23:24
    0 0
    fetelor, eu am niste vergeturi doar pe piciorul drept, dar sunt destul de adanci, nu pot sa inteleg de ce nu am si pe stangul. Normal mi-as dori sa nu am deloc, pentru ca este un complex. Cine are vergeturi stie...
  •  
    • 560 mesaje
    20 Iun 2003, 12:50
    0 0
    bunicutzo si eu am complexe ca si tine, nici eu nu vreau sa merg la mare din cauza cellulitei, dar oare este normal sa ne ratam viata din cauza acestor factori minori?

oare nu suntm in stare sa facem ceva pentru corpul nostru??

eu una ma chinui sa rezolv, dar pot sa spun ca in adevcaratul sens al cuvantului-pentru ca imi place sa stau si sa mananc...iti dai seama ce greu imi e.
  •  
    • 139 mesaje
    20 Iun 2003, 16:42
    0 0
    Bunicutza, la mine vergeturile cînd sînt mai grasa sînt rosii si se vad mai bine. Cînd slabesc se vac albe si sînt ca niste santulete .
    Nu stiu de la ce, dar acum nu mai sînt rosii si nici santulete albe, ci doar albe - poate de la crema( cu care nu m-am dat cum ar fi trebuit), poate de la gimnastica( mai sigur), poate de la regimul de slabit fara glucide.
    Vergeturile se pot îndeparta mai greu decît celulita - doar prin lipoabsorbtie
    sau cu laserul se poate modifica coloarea lor( ca si în cazul petelor rosii din nastere).