dieta cu ceai verde
-
0 0Buna fetelor!M-ar interesa cum se tine dieta cu ceai verde?Am citit ca da rezultate, dar nu stiu cat se bea , cum ,cand.Daca m-ati putea ajuta ar fi super.pa si o zi excelenta!
-
Ceaiul verde nu te va ajuta sa slabesti, cel putin nu direct,acest ceai este plin de antioxidanti si alte sunbstante bune care ajuta corpul la reglarea si accelerarea metabolismului ceea ce te va face sa slabesti putin.
Ceaiul verde este cea mai recomandata si mai buna bautura , ajuta la prevenirea foarte multor boli si chiar a unor cancere. -
Si am mai auzit ca e bun la celulita. Sincera sa fiu, nu stiu daca trebuie sa-l bei sau sa te speli cu el. Si stiu persoane care au slabit cu ajutorul ceaiului verde, pe langa alte cure si multe ore de sport. Daca se hotaraste cineva sa tina regim cu ceai verde, multa bafta si sa ne spuneti si noua daca ati slabit sau nu. Hai va pup
-
Fetelor, nu puteti sa slabiti doar cu ceai verde fara un regim.
Ceaiul verde nu este atît de laxativ, asa ca puteti sa-l beti fara grija. Poate în combinatie cu alte plante are efectele de care spunea bunicutza@eva.ro. Eu beau cam 4-5 pe zi, si asta de cîtiva ani,si nu am nici o problema. De slabit am început abia dupa ce am început regimul. In România gaseam un ceai anti-adipos la Plafar care continea ceai verde si alte cîteva plante care era foarte puternic( dadea niste dureri de burta groasnice, si trebuia sa nu prea pleci de acasa).
Pentru celulita este bun pe cale interna, nicidecum externa.
Este antioxidant, anticancerigen, anti ..... Foarte , foarte bun deci.
Dar sa-l beti fara zahar. -
Scuze pt raspunsul tarziu!S-a stricat pc.Beau ceai verde la pliculete,dar la plafar au la vrac,la suta de grame.Imi place simplu, adica fara combinatii de lamaie, portocale sau menta.Eu beau fara zahar orice fel de ceai, dar pt cele care nu pot le recomand mierea de albine.A, uitam sa spun ca beau nelimitat, uneori pe post de apa sau suc.Ma simt bine si nici nu ma tine pe buda.pa.
-
eu cum sint inebunita dupa cafea incerc sa o inlocuies cu ceai verde dar ca gust ma dispera asa ca pun un pliculet de ceai verde si unul de musetel dupa 5 minute le scot din cana si pun numai o cutiuta de half & half (un fel de lapte dar mai gras , ceva intre lapte si frisca sau smintina, nu stiu exact)asa are un gust foarte bun.
-
vedeti dragutelor ca ceai verde se gaseste in farmacii si sub forma de capsule, se ia una pe zi, mai ales ca-i concentrat; eu am luat un flacon, am slabit un kg si am ramas fara bani si nu mi-am mia luat;
eu am mai luat si concentrat de otet de mere, tot la farmacie se gaseste si imi taia pofta de mancare, dar nu si de bere