dieta cu ceai verde

•  
    • 12 mesaje
    6 Iun 2003, 08:03
    0 0
    Buna fetelor!M-ar interesa cum se tine dieta cu ceai verde?Am citit ca da rezultate, dar nu stiu cat se bea , cum ,cand.Daca m-ati putea ajuta ar fi super.pa si o zi excelenta!
  •  
    • 95 mesaje
    6 Iun 2003, 15:26
    0 0
    Buna Cecilia. Nu stiu cum se tine acea faimoasa dieta, dar am auzit ca daca bei ceai verde, iti muti domiciliul pe closet. Poate cineva stie mai multe despre chestia asta. Hai te pup.
  •  
    • 206 mesaje
    7 Iun 2003, 21:47
    0 0
    Ceaiul verde nu te va ajuta sa slabesti, cel putin nu direct,acest ceai este plin de antioxidanti si alte sunbstante bune care ajuta corpul la reglarea si accelerarea metabolismului ceea ce te va face sa slabesti putin.

Ceaiul verde este cea mai recomandata si mai buna bautura , ajuta la prevenirea foarte multor boli si chiar a unor cancere.
  •  
    • 95 mesaje
    7 Iun 2003, 22:16
    0 0
    Si am mai auzit ca e bun la celulita. Sincera sa fiu, nu stiu daca trebuie sa-l bei sau sa te speli cu el. Si stiu persoane care au slabit cu ajutorul ceaiului verde, pe langa alte cure si multe ore de sport. Daca se hotaraste cineva sa tina regim cu ceai verde, multa bafta si sa ne spuneti si noua daca ati slabit sau nu. Hai va pup
  •  
    • 139 mesaje
    8 Iun 2003, 00:45
    0 0
    Fetelor, nu puteti sa slabiti doar cu ceai verde fara un regim.
    Ceaiul verde nu este atît de laxativ, asa ca puteti sa-l beti fara grija. Poate în combinatie cu alte plante are efectele de care spunea bunicutza@eva.ro. Eu beau cam 4-5 pe zi, si asta de cîtiva ani,si nu am nici o problema. De slabit am început abia dupa ce am început regimul. In România gaseam un ceai anti-adipos la Plafar care continea ceai verde si alte cîteva plante care era foarte puternic( dadea niste dureri de burta groasnice, si trebuia sa nu prea pleci de acasa).
    Pentru celulita este bun pe cale interna, nicidecum externa.
    Este antioxidant, anticancerigen, anti ..... Foarte , foarte bun deci.
    Dar sa-l beti fara zahar.
  •  
    • 12 mesaje
    8 Iun 2003, 16:16
    0 0
    Buna!merci ca ati raspuns!eu ma simt bine de cand beau ceai verde.nu a avut efecte laxactive de speriat.Ma simt oarecum energizata .Oricum il recomand cu incredere.PA!
  •  
    • 560 mesaje
    9 Iun 2003, 11:49
    0 0
    cecillia cum il bei?cum ti-l prepari?

eu am gasit ceai verde la pliculete si pun in apa clocotita un pliculet de ceai verde si las la infuzat cam 4 minute.
    este bine???

si se bea neindulcit? pur si simplu apa cu infuzia aceea de ceai??

multumesc anticipat mult de tot pentru raspuns.
  •  
    • 139 mesaje
    10 Iun 2003, 02:24
    0 0
    Se bea neîndulcit, si nu se prepara cu apa clocotind. Apa trebuie sa fie fierbinte, dar nu clocotita. Ai grija sa nu-l tii prea mult sa iasa amar tare si închis la culoare.
  •  
    • 12 mesaje
    10 Iun 2003, 11:42
    0 0
    Scuze pt raspunsul tarziu!S-a stricat pc.Beau ceai verde la pliculete,dar la plafar au la vrac,la suta de grame.Imi place simplu, adica fara combinatii de lamaie, portocale sau menta.Eu beau fara zahar orice fel de ceai, dar pt cele care nu pot le recomand mierea de albine.A, uitam sa spun ca beau nelimitat, uneori pe post de apa sau suc.Ma simt bine si nici nu ma tine pe buda.pa.
  •  
    • 206 mesaje
    10 Iun 2003, 23:32
    0 0
    eu cum sint inebunita dupa cafea incerc sa o inlocuies cu ceai verde dar ca gust ma dispera asa ca pun un pliculet de ceai verde si unul de musetel dupa 5 minute le scot din cana si pun numai o cutiuta de half & half (un fel de lapte dar mai gras , ceva intre lapte si frisca sau smintina, nu stiu exact)asa are un gust foarte bun.
  •  
    • 560 mesaje
    11 Iun 2003, 14:37
    1 1
    si crezi ca are vreun efect daca il combini cu musetel?
  •  
    • 206 mesaje
    12 Iun 2003, 21:01
    1 0
    daca te referi la slabit, nu stiu frate , eu il combin pentru ca are gust mai bun cu musetel si evit zaharul asa. Plus ca musetelul ma calmeaza (only a little bit though ...lol)
  •  
    • 296 mesaje
    24 Iun 2003, 14:15
    1 0
    vedeti dragutelor ca ceai verde se gaseste in farmacii si sub forma de capsule, se ia una pe zi, mai ales ca-i concentrat; eu am luat un flacon, am slabit un kg si am ramas fara bani si nu mi-am mia luat;

eu am mai luat si concentrat de otet de mere, tot la farmacie se gaseste si imi taia pofta de mancare, dar nu si de bere
  •  
    • 40 mesaje
    14 Aug 2004, 11:28
    0 0
    Daca tii regim si bei trei cani de ceai verde cumparat de la farmacie chiar poti sa slabesti.Ceaiul se gaseste sub forma de pliculete si cele 30 de pliculete costa o suta de mii.Mama mea cunoaste o doamna ce a slabit 40 kg in trei luni,mancand si dietetic.