menstruatia de 2 ori pe luna??
-
15 Sep 2006, 14:340 0Fetelor, poate ma ajutati si pe mine.
Luna asta nu stiu de ce mi-a venit menstruatia de 2 ori, la interval de 0 sapt-10 zile, nici nu mai stiu.
Voi ati patit asa ceva vreodata? Sa ma alrmez sau e posibil doar sa fiu racita?
Ma cam dor ovarele, de aici stiu ca sunt racita si ultima data m-a tinu cam o sapt abundent, de unde pana aacum ma tinea 4-5 zile, iar flux mare aveam numai o zi sau doua.
Nu imi vine regulat niciodata, ba chiar imi vine la 40-60 de zile.
Ati patit asa ceva vreodata?? -
15 Sep 2006, 14:37e o simpla dereglare...trece.trebuie sa te alarmezi doar daca se repeta povestea trrei luni la rand.
acum mananca alimente bogate in fier si ia niste clorocalcin.
va fi bine!
-
15 Sep 2006, 14:45Daca te dor ovarele de ce nu te duci la doctor ca sa-ti tratezi anexita?Stii ca poate avea urmari foarte grave nu ?Una din ele ar fi infertilitatea, dar in primul rand faptul ca te doare.....nu stiu cum poti sta.Daca ai menstruatia asa dereglata nu ai fost nici pentru asta la doctor?
-
15 Sep 2006, 18:48Buna,
Eu m-am confruntat cu o problema similara timp de aproape 1 an .. imi venea de 2 ori pe luna. Toti doctorii spuneau ca nu e nimic ... etc. Pana am gasit un ginecolog bun care m-a scapat de problema in numai 3 zile de tratament cu antibiotice .. era o raceala pe care alti medici nu o descoperisera ... -
15 Sep 2006, 19:47poti avea si niste chisti ovarieni...acestia mereu dau dereglari ale menstruatiei...cel mai bine consulti un medic ginecolog...