menstruatie pre scurta

•  
    • 3 mesaje
    14 Sep 2006, 21:44
    0 0
    Fetelor,v-ati mai cnfruntat cu asa ceva? De cateva luni imi vine menstruatia doar o singura zi,f. putin si a doua zi.Am 28 ani,am avut niste chisturi ovariene,le-am tratat cu anticonceptionale si mi-au disparut.Acum nu mai vreau sa le iau,sunt o otrava totusi,ma tratez naturist si sunt bine,insa ramane problema asta,menstruatie prea scurta.Adevarul este ca niciodata nu mi-a venit mai mult de 2 zile,maxim 3.M-am programat la un medic f.renumit,pe 24 octombrie d-abia.Dati-mi un sfat pana atunci,va rog!Multumesc!
  •  
    • 169 mesaje
    14 Sep 2006, 21:51
    0 0
    Buna. Eu am avut mereu 5-6 zile si cantitate mare. De 7-8 luni am la fel ca tine: 1-2 zile, cateva picaturi. Am 30 de ani. Mi-am facut analize si mi-a ieist Prolactina de 6 ori mai mare decat limita maxima.Am facut RMN dar nu am adenom hipofizar; am facut si eco transvaginala si nu am nici chisturi. Pe 21 sept am programare din nou la endocrinolog la Parhon. sa vedem....dar cu ginecologul nu mai stiu ce sa fac si la cine sa ma mai duc ....STAI LINISTITA...o fi de la stres sau poate ai slabit/te ai ingrasat brusc?!
  •  
    • 622 mesaje
    15 Sep 2006, 08:28
    0 0
    Scumpo, eu am menstra tot asa - maximum 3 zile...deja in a treia zi nu se mai poate numi menstra.Nu mi-am facut niciodata probleme.Ca am doar 2-3 zile..Si am facut eco de multe ori si nu mi s-a gasit niciodata nimic.