hmm....
-
14 Sep 2006, 21:060 0Fetelor,eu la 155 cm am doar 39 de kg...oare sunt prea slaba?Desi mentionez ca totusi am solduri...nu stiu...
-
14 Sep 2006, 23:50draga mea crede ma nu trebuie sa ti faci nici un fel de probleme sau vreun complex pt ca te va impiedica foarte mult pe viitor ma refer la faptul ca te face sa ti pierzi increderea in tine. Gandeste te ce norocoasa esti ca poti papa ce vrei tu, important este sa fim sanatoase si sa ti spun o reteta ce vrei sa faci sa te ingrasi putin e sa pui intr un borcanel de miere nuci curatate lasi cateva zile duapa care in fiecare zi pe stomacul gol iei 3 lingurite dinastea si ti da pofta de mancare este bun si pentru imunitate.Si sa mananci dimineta mai mult si la amiaaza ca daca nu organismul pierde din rezistenta daca nu mananci dimineata. iAR PT CELE CARE VOR SA SLABEASCA SA NU SE INFOMETEZE IN PRIMUL RAND E FOARTE PERICULOS CREDETI MA CUNOSC UN CAZ ASA CA FETELOR CAPUL SUS CINE NE IUBESTE SA NE IUBEASASCA ASA CUM SUNTEM ADIKA NISTE EVE NEBUNE VA PUP