Sistemul imunitar
-
0 0Vine frigul si este f important sa avem un sistem imunitar bun pt a nu ne imbolnavi
Eu sunt un pic bolnavicioasa,(racesc usor) desi analizele mi-au iesit mereu f bine
Sunt curioasa ce trucuri stiti pt a va imuniza .
eu ma gandesc la cura de vitamine (vitamina C in special ) si tinctura de echinaceea
Multumesc -
Dupa un an in care am avut probleme cu racelile repetate-si numai-, am intrat in toamna trecuta ferm hotarata sa nu mai iau antibiotice, vitamine si alte prostii, avand in vedere faptul ca nu ma ajutasera prea mult la vremea respectiva. astfel incat am preferat sa merg pe terapia naturista..legata de ....condimente.iarna toata de fiecare data cand simteam ca ma ia frigul sau simteam un inceput de raceala, beam vin rosu natural fiert , in care adaugam scortisoara si ...piper.evident...nu am racit toata iarna..si nici primavara, dar abia in luna mai am avut iar o raceala pe care am preferat sa o tratez rapid cu...Polidin injectabil.astfel ca am fortat tot sistemul imunitar sa lucreze singur.
nu mai dau doi bani pe vitaminele din comert.prefer s amananc dimineata fructe, iar la ceaiul pe care il beau mereu la ora 5 sa pun si o felie de lamaie..pe care o mananc cu tot cu coaja- coaja contine o vitamina care intamplator, potenteaza efectele vitaminei C.
si cam...atat
sanatate multa! -
eu am luat echinacea capsule pe tot timpul iernii trecute si nu am racit. am observat din experienta (si eu racesc f repede)ca in perioadele in care ma alimentam mai prost imediat ma imbolnaveam. deci cred k e f importanta o dieta variata cu de toate legume fructe lactate carne peste etc
din cand in cand mai mananc si lamaie taiata felii cu o lingurita de zahar brun. -
desigur ca vitamina C este f importanta in marirea imunitatii, dar ce faci ca necesarul zilnic de 1 gram( asta daca nu iei anticonceptionale, nu faci sport, nu fumezi) , este dat de aprox. 10 lamii, asa ca feliuta de lamiie cu zahar brun este apa de ploaie.
De ce credeti voi ca au aparut suplimentele alimentare, si nu de ieri, alaltaieri, ci de mai bine de o juma de secol????
Pt cele care doresc cu adevarat o solutie, le astept pe locweb@flash.ro, pt ca sa nu dam de lucru la admin.
SANATATE!!!! -
Eu iau din luna septembrie pana in luna aprilie :
- oil of oregano (3 picaturi de 2 ori pe zi intr-un pahar cu apa)
- tinctura de soc (30 picaturi de 2 ori pe zi intr-un pahar de apa)
- tinctura de echinacea (1 lingurita intr-o jumatate de pahar cu apa)
Beau in fiecare zi doua cani de ceai verde in care storc cate o jumatate de lamaie.
Consum multe fructe, in special afine si zmeura si maninc mult peste.
Nu am avut o raceala in ultimii trei ani.