Cum se Trateaza Ascita
-
4 Iun 2003, 21:391 0M-ar interesa cum se poate trata ASCITA
survenita dupa o a doua interventie chirurgicala.Diagnosticul este CARCINOMATOZA PERITONEALA.Va rog daca ma puteti ajuta cu metoda de tratament si eventual de unde se poate procura medicamente corespunzatoare bolii.Va multumesc anticipat. -
7 Iun 2003, 21:49Eu zic sa te duci la un doctor bun ca este o problema serioasa si nu merita sa te risti.
-
11 Iun 2003, 23:34Buna. parerea mea , si nu vreau sa intri in panica , este de a cere medicului tau de familie o trimitere catre institutul oncologic Bucuresti.Problema ta este grava , dar un medic bun te poate ajuta-poate cu o noua operatie pentru a-ti curata peritoneul,citostatice-dar si cu o gandire pozitiva din partea ta si o alimentatie corespunzatoare(naturala pe cat posibil).Daca te intereseaza da-mi un semn si -ti pot da numele unui doctor de la Institut,dar si cateva idei de viata sanatoasa.
Iti doresc multa , multa sanatate. -
15 Sep 2006, 12:34Buna Ana Maria
vroiam sa te rog daca poti (evident) sa-mi spui si mie numele doctorului la care te referi. Am o prietena care a aflat luni ca tatal ei are aceasta boala. Din pacate medicii de la Sp.Fundeni nu au fost prea optimisti in privinta diagnosticului. Si pentru ca la noi in tara este mai bine sa consulti si alte pareri...
Iti dau adresa mea de email cu speranta ca imi vei scrie cat mai rapid pentru a*mi spune numele doctorului recomandat de tie si la ce spital profeseaza: cricketica@yahoo.com
Multumirii miiii anticipate
Ligia