caut un medic pediatru bun
-
1 0Fetita mea, 1 an si 9 luni, a avut scaune cu sange, nu are hemoroizi. Am fost la pediatru, a tratat-o. I-a facut coprocultura si coproparazitologic si a reiesit ca are giardia si atat. Dupa tratament i-a trecut, dar din cand in cand mai face scaune cu sange. De fiecare data cand sta pe olita si face Chanel am emotii. Va rog sa ma ajutati sa o duc la un medic, sunt foarte ingrijorata
-
Elena,
Nu stiu unde stai. Eu cunosc un doctor pediatru foarte bun în Buzau. Noi îi dam telefon, de aici din Franta, cînd fetita noastra ( de cinci ani) este bolnava.
Se numeste Pavel si este în vîrsta( dar înca mai lucreaza la maternitate), cred ca a tratat majoritatea copiilor din Buzau.
Alta Elena -
e adevarat ca preturile de la centrul medical Victor Babes (nu spitalul, cladirea noua lipita de spital) sunt cam ridicate, dar merita sa mergi acolo, de cum intri te intampina o domnisoara amabila si te intreaba ce problema ai, ca sa te indrume spre cel mai bun medic de specialitate;
eu acolo am medicul de familie si ma duc de drag; daca vrei iti fac rost de un telefon pentru programare; bafta