caut un medic pediatru bun

•  
    • 6 mesaje
    3 Iun 2003, 15:48
    1 0
    Fetita mea, 1 an si 9 luni, a avut scaune cu sange, nu are hemoroizi. Am fost la pediatru, a tratat-o. I-a facut coprocultura si coproparazitologic si a reiesit ca are giardia si atat. Dupa tratament i-a trecut, dar din cand in cand mai face scaune cu sange. De fiecare data cand sta pe olita si face Chanel am emotii. Va rog sa ma ajutati sa o duc la un medic, sunt foarte ingrijorata
  •  
    • 139 mesaje
    3 Iun 2003, 18:28
    0 0
    Elena,
    Nu stiu unde stai. Eu cunosc un doctor pediatru foarte bun în Buzau. Noi îi dam telefon, de aici din Franta, cînd fetita noastra ( de cinci ani) este bolnava.
    Se numeste Pavel si este în vîrsta( dar înca mai lucreaza la maternitate), cred ca a tratat majoritatea copiilor din Buzau.
    Alta Elena
  •  
    • 6 mesaje
    4 Iun 2003, 12:02
    0 0
    multumesc
    eu sunt din pitesti. mi-ar fi mai usor daca ar fi in bucuresti, pt ca vreau sa merg sa o consulte.
    iti multumesc mult de tot
  •  
    • 9 mesaje
    11 Iun 2003, 17:45
    0 0
    Pentru baietelul meu eu am apelat la o fosta profesoara din facultate,lucreaza la Sp. Victor Babes-la centrul medical-Dr.Rusu Rodica.Eu sunt foarte multumita(desi preturile centrului sunt destul de ridicate)
    Multa sanatate si bafta.
  •  
    • 296 mesaje
    24 Iun 2003, 14:39
    0 0
    e adevarat ca preturile de la centrul medical Victor Babes (nu spitalul, cladirea noua lipita de spital) sunt cam ridicate, dar merita sa mergi acolo, de cum intri te intampina o domnisoara amabila si te intreaba ce problema ai, ca sa te indrume spre cel mai bun medic de specialitate;
    eu acolo am medicul de familie si ma duc de drag; daca vrei iti fac rost de un telefon pentru programare; bafta
  •  
    • 7 mesaje
    28 Apr 2004, 16:12
    0 0
    iti recomand la spitalul Grigore Alexandrescu pe doctora Ion Gabriela!!!
  •  
    • 1105 mesaje
    29 Apr 2004, 09:14
    0 0
    Intrebare:
    ESTE CONSTIPATA???
    Daca da, atunci avem aceeasi problema. Si fetita mea de 2,5 ani face asa ceva, dar mai rar.
    Scrie-mi.
    Sanatate!