colturi-unghii

•  
    • 200 mesaje
    12 Sep 2006, 21:43
    0 0
    sal evelor.sper sa ma ajutati.am o problema cu colturle unghiilor de la picioare.am ceva de genul asta ,o infectie cred la un deget si ma doare.ce ma sfatuiti sa fac?
  •  
    • 94 mesaje
    12 Sep 2006, 21:55
    0 0
    Buna join_me
    am avut si eu ani la randul problema asta..coltul din interior si la stangu si la dreptu cresteau in carne si faceam infectie.si doare...
    daca e prima data te sfatuiesc sa ti l taie cineva, eventual o pedichiurista buna(sunt obishnuite cu asa ceva) si sa ai mare grija cand creste sa tai numai drept. acum tine picioarele in apa calda cu sare sau cu cloramina B.Mie sincer definitiv nu mi-a trecut cu nimic, nici naturiste nici scosu unghiei nu m-a ajutat. ci doar operatie unde ti le taie si ti cresc normal.
    daca mai e ceva..sper s ate pot ajuta din experienta.
  •  
    • 865 mesaje
    12 Sep 2006, 22:01
    0 0
    Of, si eu am problema asta. Daca nu imi tai colturile de la unghii, imi cresc in carne si pe urma se umfla degetele. Ma mai dau cu tinctura de propolis. Si imi tai mereu colturile ca sa nu le mai las sa se infecteze.
  •  
    • 200 mesaje
    12 Sep 2006, 22:21
    0 0
    ce bine ca nu sunt singura.ma speriasem.ma mai dau cu rivanol dar e nasol ca eu am unghiile rotnde si nu prea pot sa le tai derept iar la degetele mari patrate.
  •  
    • 1555 mesaje
    12 Sep 2006, 22:30
    0 0
    ce nasol ... iti sugerez ca data viitoare cand iti mai faci pedichiura, tamponeaza cu putin spirt, ustura dar sigur nu te infectezi. O colega de'a mea a avut mari probleme, a ajuns la operatie de la o mica infectie, succes
  •  
    • 200 mesaje
    12 Sep 2006, 22:50
    0 0
    evelor v-am ascultat si m-am dus sa-mi dau cu spirt
  •  
    • 213 mesaje
    12 Sep 2006, 23:34
    0 0
    Fetelor daca faceti si putin puroi atunci este f bun unguentul BANEOCIN .
    Eu mai scap forfecuta pe la colturi si pielite cateodata ,si preventiv ca sa nu ma infectez aplic un strat foarte subtire de unguent.