dureri de cap, migrene

•  
    • 1562 mesaje
    12 Sep 2006, 21:10
    0 0
    stiti vreun remediu pt ele?
    poate ceva naturist...stiu si eu...de efect sa fie.
    merciiii
  •  
    • 1272 mesaje
    12 Sep 2006, 21:20
    0 0
    Durerile de cap
    In caz de dureri de cap, poate ajuta o baie fierbinte de picioare in care am adaugat o lingura cu virf de sare marina. Baia trebuie sa dureze de la zece pina la douazeci de minute. Oceasca mica de cafea neagra la care am adaugat zeama de la o jumatate de lamaie ne ajuta sa scapam de durerile de cap. Pentru un tratament indelungat se recomanda ca zilnic sa se bea de trei ori pe zi, cu inghitituri rare, cite un pahar de apa rece, in care s-a amestecat cite o lingurita de otet de mere si de miere

am copiat dupa site-ul:http://www.jdd.ro/primapagina/sanat/natur.htm
  •  
    • 1562 mesaje
    12 Sep 2006, 21:34
    0 0
    multumesc mult.
  •  
    • 1555 mesaje
    13 Sep 2006, 11:01
    0 0
    dc nu porti ochelari, poate ai nevoie ... eu am dureri de cap in fiecare zi, pardon migrene, de mi'e rau ... m'am saturat pana peste cap de starea asta, ma duc sa'mi fac un control la ochi, am auzit ca si asta poate fi o cauza ...
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Sep 2006, 11:08
    0 0
    durerile de cap pot avea multe cauze: stresul, odihna insuficienta, o boala de ochi, de stomac, de vezica biliara, alergiile, sinuzita etc etc etc...

fara sa cunosti cauza, ca sa o elimini, nu poti sa faci altceva decat sa te multumesti cu analgezice care sa iti inlature temporar migrena. insa cauza reala a migrenei ramane netratata.