ginecolog bun
-
1 0salutare. stie cineva vreun medic ginecolog bun(femeie) in bucuresti???
-
Pot sa iti spun sa te feresti sa ajungi la Dr. Tarlea Virginia care lucreaza la Polizu, Sanador si Euroclinic. Este un dr. careia nu ii pasa de pacientele ei. Eu, personal, am fost la ea la consultatie, la Sanador si m-a tratat cu o totala indiferenta, aproape cu plictiseala. Ce-ti pot spune este ca, desi facusem o programare la o clinica privata, a aintarziat la programul de consultatii aprox. 40 de minute. Nici macar nu si-a cerut scuze si nici macar nu a incercat sa justifice aceasta intarziere fata de pacientele care o asteptau. Fiind insarcinata am vrut sa-i adresez Dnei Dr Tarlea cateva intrebari si dumneaei mi-a recomandat sa caut pe internet raspunsurile! Mai mult, am avut surpriza sa-mi recomande niste pastile care nu trebuiau luate decat in a 24-a saptamana de sarcina,desi eu eram doar in 6 saptamani! Am descoperit acest lucru citind prospectul si ulterior mi-a spus acest lucru si un alt dr care a avut rabdarea si delicatetea sa/mi raspuna la 5 intrebari punctuale pe care le scrisesem pe o listuta, ca sa nu le uit si ca sa nu rapesc mult din timpul Dnei dr Tarlea! Am intrebat-o pe Dna Dr. ce as putea sa fac, cum sa iau legatura cu dumneaei in cazul nefericit in care as avea vreo urgenta, vreo problema? Mi-a raspuns cu un cinism greu de imaginat si care nu ar trebui sa existe la un doctor, ca spera sa nu am nimic pana la urmatoarea consultatie - care urma sa aiba loc dupa mai mult de 3 saptamani!- si ca la urmatoarea consultatie se mai gandeste la problema asta! Si nu uitati, eram la o clinica provata, la Sanador! Nu vreau sa ma gandesc cum isi trateaza dna Dr. pacientele la spitalul Polizu! Nu recomand nimanui sa fie supravegheat de Dr Tarlea Virginia, oriunde s-arafla ea, Polizu, Sanador sau Euroclinic. Mie mi-a spus Dr Tarlea Virginia, ca asa e ea, un dr. ocupat, si ca daca nu-mi place, a ma duc la alti colegi de-ai dumneaei care sunt mai putin cautati pentru ca nu sunt atat de buni!!! Cu acest fel de comportament Dna Dr Tarla Virginia m-a facut sa-mi pierd definitiv increderea in ea ca medic si ca om.Nu mai spun ca atunci cand nu-i convine ceva incepe sa tipe la pacienta! Este inadmisibil!
Succes tuturor mamicilor! -
camonille..si mie mi s-a intamplat ceva asemanator cu o doctorita dar la victor babes(din pacate nu-i mai tin minte numele),din fericire eu nu aveam nu stiu ce problema ,adica nu sarcina ..dar oricum s-a purtat execrabil dupa ce platisem vreo 800mii consultatia acu 4ani.. se purta de parca vorbea cu un copili mic si prost care facuse nu stiu ce mare prostie in avea relatii sexuale cu prietenul ei(la 20ani)..dar vezi ca e un topic deschis de mine acum cateva saptamani cu 'ginecolog bun in bucuresti ',din pacate nu am reusit sa ajung la nici unul dintre ei dar sper sa-ti fie de folos sfaturile de acolo
te pup -
Te rog, spune-ne si noua ce e cu dr. Rodica Degeratu. Si eu tot la ea merg de vreo 3 ani, la policlinica Batistei, ce-i drept nu cu probleme grave, doar pentru controlul anual, mi-a gasit mereu anexita si acum 2 ani mi-a facut cauterizarea unei rani pe col. Mie mi s-a parut prea repezita, dar asta mai trec cu vederea, numai sa fie totusi bun profesionist, adica sa nu prescrie tratamente gresite etc. Tie ce ti s-a intamplat cu ea? Sa stiu sa ma feresc alta data.
-
Fetelor,nu va mai duceti la medici femei,chiar daca intr-adevar va simtiti mai in largul vostru,voi nu stiti ca se spune ca cei mai buni medici sunt barbatii?Si nu va mai duceti la orice medic!Duceti-va la prof.medic primar in primul rand.La Medsana,la prof.Marinescu,care este celebru,nu va mai lasati macelarite de medici incompetenti!!
-
Cauterizarea am facut-o acum 3 ani, dar imi amintesc ca a durat putin, vreo 10 minute, iar dupa m-a chemat o data la pansat. La mine, din cauza unei candida facute intre timp (dupa cauterizare) nu s-a inchis asa repede si mi-a mai dat ulterior si ovule, insa apoi s-a inchis si la controlul de peste 6 luni era in regula.