nu mi s-a mai intamplat asa ceva!!!

•  
    • 70 mesaje
    12 Sep 2006, 09:54
    0 0
    sunt un pic speriata!!
    e prima oara cand mi se intampla asa ceva.
    sa va povestesc. am avut ciclu normal acum 2 sapt si azi noapte mi-a venit iar.
    si curge un rosu f. aprins. am crezut ca e doar putin, dar vad ca nu se opreste.
    cine a mai patit asa ceva?
    si de la ce oare??
    ce sa fie? e grav?
  •  
    • 427 mesaje
    12 Sep 2006, 10:37
    0 0
    nu atiu exact ce poate fi, dar o prietena de-a mea a patit exact asa si avea sarcina extrauterina asa ca FUGA LA DOCTOR kiar poate fi grava k sarcina extrauterina e considerata urgenta de nivelul infarctului
  •  
    • 70 mesaje
    12 Sep 2006, 10:41
    0 0
    dar nu ma doare nimic, simt doar asa o slabiciune la nivelul burtii.
    nu ustura, nu nimic

chiar trebuie la dr? daca se opreste?
  •  
    • 70 mesaje
    12 Sep 2006, 10:42
    0 0
    si am uitat sa spun
    cum, sa fie sarcina daca iau anticonceptionale???

ce sa fac acum, sa le mai iau?
  •  
    • 427 mesaje
    12 Sep 2006, 10:48
    0 0
    pai daca le-ai laut corect nu prea are cum. oricum e anormal sa iti vina ciclu in timp ce iei pastile si nu in saptamana de pauza. de cat timp iei pastile??
  •  
    • 70 mesaje
    12 Sep 2006, 10:53
    0 0
    pai iau de vreo 5 ani
    si adevarul e ca am mai uitat cate una si alta data, dar nu s-a intamplat nimic.

nu am ramas niciodata insarcinata, deci nu stiu ce poate fi
  •  
    • 427 mesaje
    12 Sep 2006, 10:59
    0 0
    de acord dar daca le-ai uitat mai ales in perioadele esentiale mai mult de 12 ore poti sa ai o sarcina extrauterina care dincate stiu eu nu iese la testele de sarcina. p prospectul de la pastilele tale zice ceva de sangerari??
  •  
    • 70 mesaje
    12 Sep 2006, 11:03
    0 0
    o sa ma uit pe prospect
    dar e foarte ciudat
    si parca ma si doare putin
    si mi-e o frica de dr....am 28 ani dar tot mi-e asa....

as putea face untest de sarcina?
  •  
    • 767 mesaje
    12 Sep 2006, 11:07
    0 0
    armonyca , daca spui ca iei pilule de 5 ani e foarte suspect ca ai sangerari la mijlocul perioadei...
    De aceea trebuie sa mergi la medic, cum adica ti-e frica (la 20 de ani!)??
    Asa spui si la dentist? Nu pot sa cred.
  •  
    • 70 mesaje
    12 Sep 2006, 11:12
    0 0
    la dentist e mai rau

asa mi-e felul, n-am ce sa fac

nu vroiam decat sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu o problema similara si cat de tare trebuie sa ma sperii.
  •  
    • 427 mesaje
    12 Sep 2006, 11:12
    0 0
    te rog du-te la doctor daca e ceva gravvreo infectie ceva poti sa faci septicemie sau mai stiu eu ce si nu te mai scapa nimeni! hai fa-ti curaj si du-te k un control dureaza 15 min, nu e mare lucru dar poate sa iti salvezi viata. cred k nimanui nu ii place sa mearga la doctor dar e fimportant
  •  
    • 427 mesaje
    12 Sep 2006, 11:14
    0 0
    pai eu nu stiu decat o persoana care a patit asa si avea sarcina extrauterina si i-au spusa ca daca mai statea o zi putea sa moara. deci trebuie sa te sperii f tare si sa fugi la doctor
  •  
    • 70 mesaje
    12 Sep 2006, 11:14
    0 0
    da, va cred, multumesc

dar repet, nu ma doare nimic!
  •  
    • 38 mesaje
    12 Sep 2006, 11:24
    0 0
    Armonyca,
    Asculta-le pe eve si mergi la medic! indiferent daca ai dureri sau nu. Poate fi doar o dereglare a ciclului sau vreun polip pe uter sau altceva, ceea ce poate spune doar medicul la un control sau o eventuala ecografie.
  •  
    • 70 mesaje
    12 Sep 2006, 11:26
    0 0
    poate fi grav de tot????!!!!
  •  
    • 205 mesaje
    12 Sep 2006, 11:52
    0 0
    Da poate fii grav, asa ca fa-ti curaj si dute la doctor.
  •  
    • 70 mesaje
    12 Sep 2006, 12:52
    0 0
    alte pareri, va rog

nu ati mai patit asa ceva???

mi-e frica
    si imi trebuie un cabinet ginecologic in sect 2
  •  
    • 2209 mesaje
    12 Sep 2006, 14:02
    0 0
    Fata draga, nu mai gasi o motivatie in faptul ca nu te doare nimic. Nici cancerul in zona genitala nu doare, poentru ca dupa prima treime, pana la colul uterin, vaginul nu are terminatii nervoase. Cancerul in zona genitala se simte abea in metastaza, de aia ucide atatea femei. inconstiente si ele ca tine, stau cu sangerari si tot spera ca poate maine trece, maine nu trece, spera ca trece pimaine si cand ajunge la medic ii spune doctorul ca e prea traziu... Cea stepti?? Mergi la medic!!
  •  
    • 8403 mesaje
    12 Sep 2006, 14:48
    0 0
    Draga mea, cred ca e pur si simplu o dereglare temporara. Am mai vazut astfel de fete, de regula episoadele apar din cauza stressului sau a expunerii la soare prelungite-plaja, etc. Considera situatia ca fiind o menstruatie normala, si urmareste cum se va desfasura ciclul lunile urmatoare.daca episodul se repeta e bine de mers la la medic. pana atunci, iti recomand Clorocalcin 30 de picaturi de trei ori pe zi si antianemice- de tipul Glubifer -2 drajeuri pe zi, dimineata, cu o ora inainte de a bea cafeaua.

in rest...sanatate maxima!
  •  
    • 635 mesaje
    12 Sep 2006, 15:06
    0 0
    nu prea am vrut sa iti raspund ca nu pot sa iti dau un sfat avizat. totusi vad ca esti disperata asa ca iti zic din cate stiu si am patit.

si eu iau pastile anticonceptiona..de mai bine de 7 ani.

sangerarile intre menstre pot aparea, din cate am vazut si pe alte forumuri, unii se refera la ele ca spotting.
    alte cauze posibile: raceala, antibiotice, mai mult de 2 pastile sarite pe folie..

repet, vorbesc numa din auzite/experienta, nu sunt o persoana avizata.
    (nu stiu dc e bine ce fac dar pe anticonceptionale.ro pe forum s-au discutat mai multe cazuri similare, este si o doctorita care raspunde la intrebari)

lafel ca restul evelor te sfatuiesc sa te adresezi unui cabinet de ginecologie. chiar nu este mare lucru un control, nu crezi?