nu mi s-a mai intamplat asa ceva!!!
-
0 0sunt un pic speriata!!
e prima oara cand mi se intampla asa ceva.
sa va povestesc. am avut ciclu normal acum 2 sapt si azi noapte mi-a venit iar.
si curge un rosu f. aprins. am crezut ca e doar putin, dar vad ca nu se opreste.
cine a mai patit asa ceva?
si de la ce oare??
ce sa fie? e grav? -
Fata draga, nu mai gasi o motivatie in faptul ca nu te doare nimic. Nici cancerul in zona genitala nu doare, poentru ca dupa prima treime, pana la colul uterin, vaginul nu are terminatii nervoase. Cancerul in zona genitala se simte abea in metastaza, de aia ucide atatea femei. inconstiente si ele ca tine, stau cu sangerari si tot spera ca poate maine trece, maine nu trece, spera ca trece pimaine si cand ajunge la medic ii spune doctorul ca e prea traziu... Cea stepti?? Mergi la medic!!
-
Draga mea, cred ca e pur si simplu o dereglare temporara. Am mai vazut astfel de fete, de regula episoadele apar din cauza stressului sau a expunerii la soare prelungite-plaja, etc. Considera situatia ca fiind o menstruatie normala, si urmareste cum se va desfasura ciclul lunile urmatoare.daca episodul se repeta e bine de mers la la medic. pana atunci, iti recomand Clorocalcin 30 de picaturi de trei ori pe zi si antianemice- de tipul Glubifer -2 drajeuri pe zi, dimineata, cu o ora inainte de a bea cafeaua.
in rest...sanatate maxima!
-
nu prea am vrut sa iti raspund ca nu pot sa iti dau un sfat avizat. totusi vad ca esti disperata asa ca iti zic din cate stiu si am patit.
si eu iau pastile anticonceptiona..de mai bine de 7 ani.
sangerarile intre menstre pot aparea, din cate am vazut si pe alte forumuri, unii se refera la ele ca spotting.
alte cauze posibile: raceala, antibiotice, mai mult de 2 pastile sarite pe folie..
repet, vorbesc numa din auzite/experienta, nu sunt o persoana avizata.
(nu stiu dc e bine ce fac dar pe anticonceptionale.ro pe forum s-au discutat mai multe cazuri similare, este si o doctorita care raspunde la intrebari)
lafel ca restul evelor te sfatuiesc sa te adresezi unui cabinet de ginecologie. chiar nu este mare lucru un control, nu crezi?