Sa o ajutam pe Mirela
-
0 0Dragi Eve.Vreau sa va prezint in continuare un caz, despre o fata de 29 ani(MIRELA) care a suferit un accident, si acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, indiferent cat de mic este.
Eu am urmarit cazul, este f mediatizat pe forumul de la desprecopii.com.
Am sa va pun mai jos povestea ei, iar daca cineva o poate ajuta, cu oricat astept sa imi scrieti pe ancadraghici99@yahoo.com
''A fost frumos odata....s'a sfarsit..
Parea ca a reusit sa treaca hopul..era fericita ca reusise sa ia licenta cu brio..apoi fericita ca avea cateva zile libere,s'a hotarat sa plece la mare sa uite de tot si de toate....dar ..dar....s'au spulberat toate visele...
S'a intamplat nenorocirea....iubita noastra Mirela a avut un accident si a ajuns la spital..cu splina deplasata si fractura de coloana''
Contul este deschis la BCR - sucursala: agentia Bagdasar,pe numele surorii ei,ILAS CRISTINA
pt. lei:
RO38RNCB0075058689710001
pt. euro:
RO11RNCB0075058689710002 -
Sincer....si eu am ramas dezamagita de fetele de pe eva. Stiu k rubrica 'Sanatate' este f 'populata' si tokmai de asta ma mir. credeam k sunt femei cu suflet mare. macar o vorba buna...o incurajare.oricum ii doresc Mirelei toata sanatatea din lume si sa dea dumnezeu sa mearga din nou in picioare, cu toate ca medicii din romania i au dat sanse de doar 1 %.Dumnezeu e mare si sper k o va ajuta.
-
tot de la celalalt forum stiu si eu cazul Mirelei. cat despre lipsa unei reactii sa nu uitam ca sunt doua tipuri de forumuri: pe desprecopii.com se discuta multe subiecte gen umanitare, se pune mai mult pret pe sentimentul uman din noi. pe eva.ro am impresia ca de aici scapa cine poate. nu blamez, insa publicul tinta difeeeeera cu mult.
-
Delia are dreptate, nu ne putem astepta la multe de la acest forum in sensul in care ne-am dori...Stiu si eu povestea Milrelei, am contribuit si am fost si la ea la spital(desi nu o cunoscusem inainte de accident), insa aici este alt fel de forum...
A mai fost de curand prezentat aici cazul unui baietel care are mare nevoie de ajutor si nu prea a avut ecou...din pacate