Nu suport frigul
-
0 0Ma doare burta de la frig sau cand schimbari de vreme. Ecografia mi-a iesit bine, trompele un pic ingrosate.
-
Printe poate fi vorba despre anexita, denumita si boala inflamatorie pelviana, adica inflamarea trompelor si a ovarelor.Alte simptome mai ai?De obicei anexita mai are si alte semne: ciclu menstruaal prea abundent sau indelungat,dureri menstruale mai mari, dureri la contactul sexual, jena la urinat sau dureri de spate si
modificarea secretiei vaginale ?
De obicei trebuie tratata ca sa nu se cronicizeze si deasemenea se recomanda intarirea imunitatii organismului, evitarea locurilor reci si a fustelor foarte scurte iarna. -
Claraa pot fi semne de anemie,mergi si fa-ti niste analize de sange:
hemoleucograma,sideremia,numarul de reticulocite,feritina.
Semnele caracteristice anemiei sunt paloarea pielii, oboseala, starea de slabiciune, lesinuri, dificultati de respiratie si palpitatii.
De regula lipsa de fier este cel mai frecvent tip de anemie. Alte cauze ale anemiei includ deficitele de vitamina B12 sau acid folic,dar si talasemia. Talasemia este o boala de sange destul de frecventa in zonele de sud ale Romaniei, ca si in tarile mediteraneene
Daca nu este vorba de anemie sa stii ca si hipotiroidia da incapacitatea de a tolera frigul (intoleranta la frig). -
Dureri de spate aveam dinainte. Nu mai port fuste deloc iarna, de fapt asta e problema, m-am saturat de pantaloni, cand e frig sau ploua port numai pantaloni, chiar daca e vara.
Sunt foarte mirata de sensibilitatea asta pentru ca aici unde locuiesc eu, la 17 grade vad femei cu picioarele goale, in sandale, fara dresuri, in schimb cu geaca si cu pulover. Iar eu daca e frig, fara sosete si pantaloni nici nu ies din casa. Ele nu sunt tot femei, nu au ovare
??. -
Printe te sfatuiesc sa ai o alimentatie bogata in vitamina C: fructe si legume proaspete ca atare sau sucuri preparate din ele(citrice,varza,brocoli,sfecla rosie,morcov,etc),completata cu suplimente nutritive,vitamine naturale si imunostimulatoare:
-vitamine naturale din extracte de afine,morcov,macese,catina , ulei de lamaie (FARES)
-ulei de catina (Hofigal)
-vitamina C naturala -Acerola (Aboca)
cate 2 cps de doua ori pe zi
-extract de drojdie comple
Splendor)
-sfecla rosie pulbere(Splendor)
-suc sau pulbere de orz verde(BioVital)
-apiterapie:laptisor de matca,miere propolizata cu extract de propolis,
apilarnil&propolis&polen(Lab.Medica)
-Gemoderivate (Plantextrakt), pentru anexita se recomanda :extract de muguri de coacaz negru,asociat cu extract din mladite de zmeur (cel putin 3 luni ) si Imunogrip
sau Formula complexa 22 pentru anexite
Si lista ar putea continua ,insa nu le iei pe toate odata,faci o cura de 2-3 luni cu 3-4 produse apoi faci alte combinatii.